Winkelwagen 0
 

Koelkastsluitingen

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit sluitingen voor je koelkast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen koelkast sluitingen leveren in verschillende kenmerken. Bekijk hier ons hele assortiment.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sluiting koelkast

Wij kunnen koelkastsluitingen leveren in verschillende afwerkingen, namelijk het volgende:

Naast dat we koelkast sluitingen en scharnieren kunnen leveren, kunnne we ook koelkast meenemers leveren:

Hoe vervang ik een koelkast scharnier?

Haal voor de veiligheid de stekker uit de koelkast. Demonteer het bovenblad en schroef de bovenste scharnier los met schroeven. Til de deur op, zodat je het scharnier onder kan zien. Haal het onderste scharnier los middels schroeven en houd tegelijkertijd de deur vast, zodat de deur niet gaat vallen. Monteer eerst het nieuwe scharnier onderaan de koelkast en monteer daarna het boven scharnier. Als laatste stap dien je nog het bovenblad te monteren.

Bekijk de onderstaande handleiding in stappen voor het vervangen van een koelkastscharnier:

Demonteer het bovenblad van de koelkast en haal het scharnier boven los middels schroeven

Til de deur op, zodat je de het scharnier onder kan zien en haal het onderste scharnier los middels schroeven.

Monteer het nieuwe scharnier onderaan de koelkast en draai de schroeven vast.  Installeer het bovenscharnier en draai de schroeven weer vast.

Installeer het bovenblad en je koelkast heeft weer een vloeiende sluiting.

Bovenstaand scharnier is de Blum Modul koelkast scharnier

Mijn koelkastdeur sluit niet goed, wat moet ik doen?

Wanneer een koelkast deur niet goed meer sluit dan ligt dat vaak aan de rubbers of de scharnieren in het deurtje. Zodra een scharnier vuil of versleten is dan dient deze vervangen te worden. Wij verkopen hoogwaardig kwaliteit koelkastsluitingen en scharnieren. Bekijk hier ons hele assortiment koelkastsluitingen. 

Waarom moet mijn koelkast recht staan?

Het is belangrijk om je koelkast waterpas te hebben staan, want hierdoor koelt je koelkast beter en sluit de deur beter af. Ook bij het verplaatsen van je koelkast is het belangrijk om deze zo recht mogelijk te houden, omdat er anders olie in de compressor kan komen.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste koelkast sluitingen? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511 - 233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier