Winkelwagen 0
 

Industriële plankdragers

Opzoek naar een manier om de buitenunit van de airco of een warmtepomp op te hangen? Dan zijn de industriële plankdrager van Yachtsupplier.nl perfect voor jou. Hieronder meer over het product:

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële Plankdrager – Draagvermogen 500 kg – Vuurverzinkt

De robuuste plankdragers van Yachtsupplier.nl variëren van stijlvolle dragers voor in de woonkamer tot dragers voor industriële toepassingen. Met een indrukwekkend draagvermogen van 500 kg zijn deze dragers ideaal voor gebruik in productiehallen, het ophangen van zware voorwerpen zoals sportuitrusting, en meer. Dankzij de thermisch verzinkte, oftewel vuurverzinkte, afwerking zijn ze uitstekend bestand tegen vochtige omgevingen.

Montage

Montage is eenvoudig en het wordt aanbevolen om een drager elke 50 cm te plaatsen. Bevestig de dragers met schroeven aan de wand. Dankzij de thermisch verzinkte afwerking zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier begrijpen we het belang van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw project? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl

Copyright © 2024 Yachtsupplier