Winkelwagen 0
 

Klepschaar

Ben je op zoek naar klepscharen? Dan ben je bij Yachtsupplier aan het juiste adres! Bij ons vind je een ruim assortiment aan klepscharen in verschillende materialen en afwerkingen. Bekijk hier ons assortiment.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Klepschaar

Yachtsupplier levert klepscharen in hoogwaardige kwaliteiten. Bestaande uit de volgende eigenschappen:

Finishes

Materialen

Wat is een klepschaar?

Met een klepschaar kan je de kast met de kastdeur verbinden. Hierdoor kunnen kastdeuren niet verder geopend worden dan de lengte van de klepschaar.

Hoe monteer je een klepschaar?

Een klepschaar monteer je met de bijbehoren montageplaat. De montageplaat is meestal aan het product toegevoegd, waardoor je deze vaak niet los hoeft te bestellen. De vaste montageplaat van de klepschaar monteer je in de kast en de montageplaat in de 'meenemer' monteer je op het kastdeurtje.

Hoe werkt een klepschaar?

Bij het openen van een kastdeur zal de montageplaat (bevestigd op de klep) aan de meenemerrail meegenomen worden. Hierdoor creëer je een eindstop van de kastdeur.

Wat krijg je geleverd?

Bij het bestellen van één klepschaar ontvang je:

  • 1 klepschaar

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste klepscharen of heb je hulp nodig met de montage? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier