Winkelwagen 0

Traptrede profiel

Anti-slip traptrede profiel

Een veilige traptrede? Kies voor een anti-slip traptrede T-profiel! Wij leveren de traptrede profielen in diverse lengtes, breedtes (12mm en 9mm) en kleuren. Deze kunststof traptrede profielen kun je infrezen. Zo blijven ze goed op hun plek. Dit zorgt voor een duurzame oplossing en een prachtig eindresultaat.

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Traptrede profielen (12 millimeter)

Onze standaard traptrede profielen hebben een kopbreedte van 12 millimeter. Deze traptrede profielen zijn uitermate geschikt voor gebruik in woningen en bedrijfspanden. De traptrede profielen zijn gemaakt van kunststof en kennen een lange levensduur. Dankzij de ribbelstructuur heeft u een optimale en veilige anti-slip traptrede. Naast de standaard anti-slip strips bieden wij ook een smallere variant.

Standaard traptrede profielen (12mm) in diverse kleuren

Onze traptrede profielen met een kop breedte van 12 millimeter zijn leverbaar in vele kleuren:

Glow in the dark traptrede profielen voor een veilige trap in het donker.

Door de glow in the dark technologie lichten de trapprofielen op in het donker. Daardoor ziet u ook in het donker waar de treden zich bevinden. De traptrede profielen dragen zo bij aan een hogere veiligheid.

De mini traptrede profielen (9 millimeter)

In sommige gevallen adviseren wij u te kiezen voor het mini anti slip traptrede T-profiel. Deze profielen kennen een smallere kopbreedte.
Het mini traptrede profiel is uitermate geschikt voor:

Smalle traptreden

Aan boord van boten, jachten en schepen

De mini traptrede profielen komen vooral tot hun recht op smallere traptreden. De verhoudingen kloppen beter. Aan boord van boten, jachten en schepen zijn traptreden vaak minder breed als in woonhuizen. In die gevallen is de smalle traptredeprofiel een prachtige oplossing. Zo heeft u een optimale veiligheid en toch een prachtig geheel.

Kleuropties voor de mini traptrede profielen

De mini traptrede profielen met een kopbreedte van 9 millimeter leveren wij in de volgende kleuren:

Traptrede profielen in verschillende lengtes

Standaard leveren we het traptrede T-profielen op een rol van 25 meter. Losse lengtes van 1 meter zijn ook standaard leverbaar. Wilt je een traptrede profiel in een afwijkende lengte? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de traptrede profielen op de door jou gewenste lengte aanleveren.

Het aanbrengen van de anti-slip traptrede profielen

De kunststof traptrede profielen zijn eenvoudig te monteren. Met behulp van een bovenfrees freest u eenvoudig een sleuf voor de profielen. Dankzij de geribbelde zijkanten blijven de profielen na het aanbrengen goed op hun plek. Wij hebben technische tekeningen voor je beschikbaar, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste traptrede profielen?

Heb je vragen bij het kiezen voor de juiste traptrede profielen? Onze specialisten voorzien je graag (gratis) van advies. Bel daarvoor met 0511-233013 of mail naar info@yachtsupplier.nl

Copyright © 2021 Yachtsupplier