Winkelwagen 0
 

Traptrede profiel

Ben je op zoek naar een manier om je trap veiliger te maken? Kies voor een anti-slip traptrede profiel! Wij leveren traptrede profiele in diverse lengtes, breedtes (12mm en 9mm) en kleuren. Maak gebruik van onze handige filters en vind direct jouw benodigde traptrede profiel!

Producten 1-12 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Anti-slip traptrede profiel

Onze standaard traptrede profielen (ook wel anti slip rubbber genoemd) hebben een kopbreedte van 12 millimeter, waardoor ze op de meeste trappen passen. De traptreden zijn geschikt voor gebruik op boten, maar ook in bijvoorbeeld woningen en bedrijfspanden. De traptrede profielen zijn gemaakt van rubber en hebben een lange levensduur. Dankzij de ribbelstructuur, krijg je een optimale en veilige trap. Naast de standaardvariant, bieden we ook een mini variant aan met een kopbreedte van 9mm, voor de kleinere traptreden. Wij hebben een assortiment traptredeprofielen die je moet infrezen in de trap trede. Dit klusje is eenvoudig te doen door gebruik te maken van een groeffrees 8mm.

Antislip strip met hoge slijtvastheid

Wanneer je traptrede profiel koopt, is het belangrijk dat deze van hoge kwaliteit is. Zo blijft je trap langer mooi en hoef je de profielen niet vaak te vervangen. Bij Yachtsupplier verkopen we traptrede profielen van stevig en duurzaam materiaal, dat geschikt is voor traptreden die zeer intensief belopen worden. Voorkom gevaarlijke situaties met onze traptrede profielen.

Verschillende kleuren traptrede profielen

Je vindt bij Yachtsupplier een groot aantal verschillende kleuren traptrede profielen. De witte en zwarte traptrede profielen zijn het meest populair. Welke kleur het mooist bij jou thuis staat, is natuurlijk afhankelijk van de rest van je interieur. Om je een handje te helpen bij je keuze voor de juiste kleur, hebben we op elke productpagina de RAL-kleurcode toegevoegd. Hierdoor krijg je een nog beter beeld hoe de traptrede profielen in jouw situatie zullen ogen!

Je vindt al onze verschillende kleuren op deze pagina bij de filters onder ‘Finish’.

Traptrede profielTraptrede profiel

Verschillende lengtes

Bij Yachtsupplier kun je kiezen voor een standaard traptrede profiel rol van 25 meter, of deze bestellen per meter. De mini uitvoering is te bestellen per rol van 50 meter, of per meter apart. Koop je de traptrede profiel per meter? Dan dien je bij het bestellen van dit product aan te geven of je het aantal meters dat je bestelt los wilt krijgen, of op één rol. In tegenstelling tot de meeste andere webwinkels, rekenen wij geen extra kosten voor het snijden van jouw traptrede profiel.

Hoe monteer ik mijn traptrede profiel?

Traptrede profielen zijn eenvoudig te monteren. Met behulp van een bovenfrees, frees je eenvoudig een sleuf voor de profielen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze groeffrees 8mm. Dankzij de geribbelde zijkanten blijven de profielen na het aanbrengen goed op hun plek zitten. Je hoeft deze dus niet vast te lijmen. Op al onze productpagina’s staan technische tekeningen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt!

Traptrede profiel montageTraptrede profiel montage

Heb ik standaard of mini traptrede profiel nodig?

In de meeste gevallen adviseren wij om te kiezen voor de standaard traptrede profielen. In sommige gevallen adviseren wij om te kiezen voor de mini variant. Deze profielen hebben een smallere kopbreedte, waardoor ze beter geschikt zijn en mooier ogen bij smallere traptredes. Dit is vaak het geval aan boord van boten, jachten en schepen.

Service van Yachtsupplier

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met ons op via ons telefoon nummer: 0511-233013 of stuur ons een mail naar: info@yachtsupplier.nl. We helpen je graag verder! Wij zijn experts als het gaat om onze traptrede profielen, en helpen je graag om tot een oplossing te komen. Een goede klantenservice staat bij ons als Yachtsupplier hoog in het vaandel. Door onze 2.500+ reviews en met meer dan 65.000 bestellingen zijn wij er trots op dat wij onze klanten altijd kunnen helpen met hun problemen en deze ook op kunnen lossen. 

Copyright © 2024 Yachtsupplier