Winkelwagen 0
 

Deurdranger

Een deurdranger is een mechanisch apparaat dat aan de bovenkant van een deur wordt gemonteerd en ervoor zorgt dat de deur automatisch sluit nadat deze is geopend. 

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurdrangers

Bent u op zoek naar de perfecte deurdranger voor uw boot, jacht of woning? Dan bent u bij YachtSupplier.nl aan het juiste adres! 

Wat is een Deurdranger? 

Een deurdranger is een mechanisch apparaat dat aan de bovenkant van een deur en het deurkozijn wordt bevestigd om ervoor te zorgen dat de deur na opening automatisch en gecontroleerd sluit. Het hoofddoel van een deurdranger is om de deur gesloten te houden wanneer deze niet in gebruik is, wat bijdraagt aan veiligheid, privacy en energie-efficiëntie. een deurdranger is een essentieel apparaat dat bijdraagt aan de veiligheid, energie-efficiëntie, en functionaliteit van een ruimte door ervoor te zorgen dat deuren gecontroleerd en automatisch sluiten na opening.

Ons Assortiment 

Wij bieden 12 verschillende deurdrangers, waaronder topmodellen van het gerenommeerde merk Dorma. Of u nu op zoek bent naar de Dorma TS83 met zijn robuuste aluminium afwerking of de stijlvolle Dorma TS93G, wij hebben het allemaal! Onze deurdrangers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Service van Yachtsupplier

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste deurdranger? Ons deskundig team staat klaar om u te helpen! Bel ons op 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier