Winkelwagen 0
 

Gasveer Staal Zwart gelakt

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit gasveren en in een mooi gelakte afwerking? Dan zit je op deze pagina goed. Wij kunnen gasveren leveren in zwart gelakt. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gasveren zwart gelakt

Wij leveren gasdrukveren in hoogwaardig kwaliteit staal en in het zwart afgewerkt. Wij kunnen gasveren leveren in lengtes van 244 t/m 950mm. De lengte wordt gemeten vanuit het midden van beide ogen. Dit wordt ook wel de hart op hart maat genoemd. We kunnen gasveren leveren met veerkrachten van 80N  (8kg) tot en met 700N (70kg).

Welke gasveren heb ik nodig?

Wij kunnen gasveren leveren in verschillende veerkrachten. In bovenstaand overzicht zie je de drukkrachten bij de veerkrachten staan. Het werkt als volgt: heeft u een klep van 40kg? Pas dan twee gasveren van 200N  toe.  200N (newtondruk) heeft een drukkracht van 20kg (20kg + 20kg = 40kg).

In stappen omschreven:

  1. Stel het totale gewicht van de klep vast
  2. Deel het totale gewicht van de klep door tweeën
  3. Gebruik de productfilters bovenaan de pagina om snel je benodigde gasveer te vinden
  4. Bestel 2 stuks gasveren (voor links en rechts) in de juiste lengte

Let op: de zijplaatbevestiging wordt niet meegeleverd, deze kan je meebestellen onderaan de productpagina bij de 'gerelateerde producten'

Waarom kiezen voor zwart gelakte gasveren?

Onze gasdrukveren zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit staal en hebben een mooie zwart gelakte afwerking. Onze zwart gelakte gasveren zijn een uitstekende keuze voor luiken en kleppen die niet blootgesteld worden aan vocht en zeewater. Heb je een luik aan de binnenzijde van je boot dan is de gasveer zwart gelakt een uitstekend product.

Wanneer moet ik gasveren vervangen?

Zwart gelakte gasveren worden vaak gebruikt in toepassingen waar ze worden gebruikt om deuren, kappen en kleppen te openen en te sluiten met behulp van gasdruk. Net als alle mechanische onderdelen slijten gasveren na verloop van tijd en moeten ze worden vervangen als ze niet meer goed functioneren.
 
Er zijn verschillende tekenen dat het tijd is om uw zwart gelakte gasveren te vervangen:

  • Verminderde prestaties: Als u merkt dat de gasveren langzamer worden in het openen of sluiten van de deur of kap dan voorheen, kan dit een teken zijn dat de gasveren niet meer goed werken. Dit kan worden veroorzaakt door een afname van de gasdruk in de veren of door slijtage van de interne onderdelen.
  • Onstabiele prestaties: Als de gasveren onvoorspelbaar gedrag beginnen te vertonen, bijvoorbeeld door de deur of kap te laten vallen, dan kan dit ook een teken zijn dat de gasveren moeten worden vervangen. Dit kan gevaarlijk zijn, vooral als de deur of kap zwaar is. 
  • Slijtage van de veren: Als u slijtage aan de buitenkant van de gasveren opmerkt, zoals roest of scheurtjes in de lak, dan is dit een teken dat de gasveren in slechte staat verkeren en moeten worden vervangen.
  • Verlies van druk: Als u merkt dat er een lek is in de gasveren of dat er gas ontsnapt, kan dit de druk in de veren verminderen en de prestaties beïnvloeden. Als dit het geval is, moet u de gasveren zo snel mogelijk vervangen.

Over het algemeen moeten zwart gelakte gasveren worden vervangen zodra er tekenen van slijtage of verminderde prestaties worden waargenomen. Het is belangrijk om uw gasveren regelmatig te inspecteren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en efficiënt werken.

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de gasveren nog goed werken. Als u twijfelt over de staat van uw gasveren, kunt u contact opnemen met info@yachtsupplier.nl of telefonisch via 0511 - 233013.

Bestel bij yachtsupplier.nl

We hebben gasveren in verschillende maten en afwerkingen. Bekijk hier ons hele assortiment gasveren. Mocht u nog vragen hebben over de gasveer aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier