Winkelwagen 0
 

Deurdempers & Push to open

Wil jij greeploze kastdeuren? Dan hebben wij dé oplossing voor je! Blum Tip-on! Door het indrukken van de deur zal de druksnapper de deur voor een gedeelte openen, dit wordt ook wel push-to-open genoemd. Bekijk hier ons hele assortiment deurdempers & push-to-open druksnappers.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurdemper push to open

De Blum Tip-on is een druksnapper met een push-to-open mechanisme en wordt met name gebruikt voor het openen van greeploze deuren. Door het indrukken van de deur zal de druksnapper de deur voor een gedeelte openen (push to open). Hierna kan de deur handmatig verder geopend worden. Wij hebben een ruim assortiment Blum TIP-ON producten, bestaande uit de volgende eigenschappen:

Kleuren

Uitvoering

Wat is Blum TIP ON?

Door de TIP-ON sluiting kunnen deuren greeploos geopend worden door lichtjes op de deur te drukken. Hierna kan de deur handmatig verder geopend worden. De deur kan gesloten worden door deze rustig dicht te duwen. De Blum TIP ON is een druksnapper gemaakt van hoogwaardig kwaliteit.

Blum Tip-on met magneet lange versie Zwart 956A1004 V1TERS

Hoe monteer ik Blum TIP ON?

Er dient een gat van 10mm voorgeboord te worden, dit kan je doen met onze boormal voor de Blum TIP ON. De boormal kunt u meebestellen onderaan de productpagina's bij de gerelateerde producten. Het is aan te raden om de Blum TIP-ON te plaatsen op de hoogte waar normaal gesproken een greep zit.

De boormal kan je meebestellen bij de productpagina's onder het kopje: 'gerelateerde producten'

Hoe werkt push to open?

Druksnappers van Blum TIP-ON worden gebruikt voor het greeploos openen, dit wordt ook wel: push-to-open genoemd. Door op de deur te drukken zal de deur een stukje geopend worden, waarna vervolgens de deur verder handmatig geopend kan worden.

Voor het sluiten van dit push-to-open systeem dient u de deur dicht te drukken. Met een magneetsnapper van Blum TIP ON weet je zeker dat de deur goed dicht zal blijven zitten.

Waarvoor kan ik TIP-ON gebruiken?

De Blum TIP-ON wordt gebruikt voor kastdeuren en de Aventos HK-S Tip-on

Blum TIP-ON voor greeploze deuren

Blum TIP-ON voor AVENTOS-HK

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Blum TIP-ON of heb je ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511 - 233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier