Winkelwagen 0
 

Deurkrukken schuifdeurslot

Deze deukrukken met schuifdeurslot zijn ideaal voor elke schuifdeur. Yachtsupplier kan je goed helpen bij jouw keuze in deurkrukken. Er is genoeg keuze uit ons ruime assortiment deurkrukken in diverse finishes. Al onze deurkrukken worden geleverd per paar van 2 stuks.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurkrukken schuifdeurslot

Deze deukrukken met schuifdeurslot zijn ideaal voor elke schuifdeur. Yachtsupplier kan je goed helpen bij jouw keuze in deurkrukken. Er is genoeg keuze uit ons ruime assortiment deurkrukken in diverse finishes. Al onze deurkrukken zijn standaard geveerd en worden per paar van 2 stuks geleverd. 

Welke finishes zijn er?

Omdat elk interieur anders is, hebben we veel verschillende finishes waaruit je kunt kiezen bij het bestellen van je deurkruk.

Wij beschikken over de volgende finishes:

  • Chroom gepolijst
  • Mat chroom
  • Messing

Waar op letten bij nieuwe deurklink?

Let goed op de vorm en stijl van je deurkruk. De schuifdeur met de hendel binnen in geeft een iets industriële uitstraling. Gebogen modellen geven wellicht een iets klassiekere uitstraling aan je woning. Voor het mooiste resultaat adviseren we om dezelfde klinken aan te brengen in het hele huis. Als je er niet uit komt helpen wij je graag!

Service van Yachtsupplier

Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe deurkruk dat goed aansluit bij jouw interieur. Ben je op zoek naar een formaat of afwerking die nog niet op onze website staat, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier