Winkelwagen 0
 

Schuifdeurrail enkel

Een enkele schuifdeurrail is een railsysteem dat gebruikt wordt om een enkele schuifdeur te installeren. Deze schuifdeurrails worden voornamelijk binnenhuis gebruikt, en zijn gemaakt van stevig aluminium, voor een stevige en lange levensduur. Het geeft uw interieur een strakke en moderne uitstraling

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeurrail enkel

Een enkele schuifdeurrail is een railsysteem dat gebruikt wordt om een enkele schuifdeur te installeren. Deze schuifdeurrails worden voornamelijk binnenshuis gebruikt, bijvoorbeeld tussen woonkamer en keuken. De schuifdeurrails zijn beschikbaar in verschillende lengtes, van 2 tot 6 meter.

De schuifdeurrails zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, wat zorgt voor een hoge stabiliteit en een lange levensduur

Naast schuifdeurrails bieden wij ook schuifdeurstoppers aan.

Hoe plaats ik een schuifdeur?

  1. Meet de breedte van de deuropening om te bepalen waar de rails moeten komen, en markeer deze positie.
  2. Plaats de schuifdeurrails op de gemarkeerde plek met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Zorg dat de rails stevig vastzitten.
  3. Monteer het onder-en bovenwiel aan de schuifdeur.
  4. Hang de schuifdeur aan de rails, en schuif hem een aantal keer heen en weer om te controleren of deze soepel beweegt en goed in de rails zit.
  5. Rond uw schuifdeur af met accessoires, zoals onze magnetische schuifdeursloten.

Tip: Het plaatsen van de deur kan een onhandige klus zijn, er wordt daarom aangeraden om dit met 2 personen uit te voeren.

Service van Yachtsupplier

Hebt u vragen over de schuifdeurrails of wenst u advies bij uw keuze of installatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Ons team van experts zal u helpen met het vinden van de beste oplossing voor u. U kunt ons contacteren via 0511-233013 of e-mailen naar info@yachtsupplier.be.

Schuifdeurrail enkel

Wij kunnen hoogwaardige schuifdeurrails en accessoires leveren voor binnenhuis gebruik.

Wat is een enkele schuifdeurrail?

Een enkele schuifdeurrail is een railsysteem dat wordt gebruikt om een enkele schuifdeur te installeren. Het bestaat uit een rail die aan de bovenkant van een opening wordt bevestigd en waarin de schuifdeur kan bewegen. Schuifdeurrail enkel wordt vaak gebruikt in interieurtoepassingen, zoals bijvoorbeeld kastdeuren, kamerscheidingen of andere ruimtes waarin het handig is om een deur te laten schuiven zonder dat deze naar binnen of naar buiten opengaat.

Wat zijn de voordelen van een enkele schuifdeurrail?

Enkele schuifdeurrails kunnen verschillende voordelen bieden, zoals ruimtebesparing, gemakkelijke toegang tot een ruimte zonder dat de deur naar binnen of naar buiten zwenkt, en een strak en modern uiterlijk.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste schuifdeurrails? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier