Winkelwagen 0
 

Rozet wc

 

Wc rozetten zijn ervoor bedoeld om deurklinken af te werken en de schroefgaten minder zichtbaar te maken en te bedekken, verder zijn ze ook bedoeld om te zien of de deur bezet of onbezet is. Bij Yachtsupplier bieden wij rozetten gemaakt van messing en van rvs 304. Al onze rozetten zijn 51mm rond.

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wc rozet

Met wc rozetten kun je een wc-slot op slot en los draaien. Door middel van de vrij en bezet signalering is hierdoor direct te zien of de wc-deur open of los zit. De wc-garnituur is te bestellen in verschillende kleuren en vormen. 

Heb ik een binnenzijde of buitenzijde toiletgarnituur nodig?

De uitvoering van het toiletgarnituur wordt bekeken vanuit de binnenkant van de badkamer. De binnenzijde van het toiletgarnituur bevat dus de draaiknop en de buitenzijde van het toiletgarnituur bevat de vrij en bezet signalering.

Welke finishes zijn er?

Omdat elk interieur anders is, hebben we veel verschillende afwerkingen waaruit je kunt kiezen bij het bestellen van je toiletgarnituur:

  • Chroom gepolijst
  • Mat chroom
  • Messing
  • Rvs geborsteld
  • Rvs gepolijst
  • Rvs mat

Service van Yachtsupplier

Wij helpen je graag bij het vinden van toiletgarnituur dat goed aansluit bij jouw interieur. Ben je op zoek naar een formaat of afwerking die nog niet op onze website staat, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier