Winkelwagen 0
 

Luiksnappers

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om luiken en deksels stevig te vergrendelen? Onze luiksnapper is exact wat u nodig hebt! Met een perfecte combinatie van hoogwaardig kunststof en duurzaam rvs (Inox) biedt onze luiksnapper de ultieme stevigheid en betrouwbaarheid! Ontdek hier ons volledige assortiment!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luiksnapper

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om luiken en deksels stevig te vergrendelen? Onze luiksnapper is exact wat u nodig hebt! Met een perfecte combinatie van hoogwaardig kunststof en rvs (Inox) biedt onze luiksnapper de ultieme stevigheid en betrouwbaarheid!

Toepassingen

Luiksnappers zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Zo kunnen luiksnappers gebruikt worden voor onder andere zolderluiken, scheepsluiken, maar kunnen ook gebruikt worden in een camper of caravan. Ook is de luiksnapper te gebruiken voor bijvoorbeeld kisten of kluisjes. Daardoor is de luiksnapper een erg divers product voor een ruim aantal toepassingen.

Sterke vergrendeling

De handige afmetingen maken deze luiksnapper geschikt voor verschillende toepassingen. Deze biedt een trekkracht van ongeveer 8 kg, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw luik stevig vergrendeld blijft, zonder zorgen over ongewenste openingen.

Service van Yachtsupplier

Heeft u vragen over onze luiksnappers? Of heeft u advies nodig bij het selecteren van de juiste luiksnapper? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen u voorzien van deskundig advies waardoor u steeds de juiste keuze maakt. Contacteer ons via 0511-233013 of e-mail ons via info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier