Winkelwagen 0
 

Pianoscharnieren

Ben je op zoek naar een pianoscharnier voor je deur, kast of piano? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Wij leveren pianoscharnieren in de volgende afwerkingen, namelijk: rvs, messing en zwart.

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Pianoscharnier

We hebben een ruim assortiment pianoscharnieren, bestaande uit de volgende subcategorieën: pianoscharnier rvs, pianoscharnier messing, pianoscharnier zwart en toebehoren. Onze pianoscharnieren bestaan uit hoogwaardige kwaliteit materialen. Onze pianoscharnieren geven een mooie uitstraling, hebben een grote openingshoek van 270° graden en zijn eenvoudig te monteren.

Waarvoor is een pianoscharnier?

Een pianoscharnier is een smal en lang scharnier dat gebruikt wordt voor een deur, kast of piano. Een pianoscharnier kan je ook prima gebruiken zonder een piano te bezitten. Dit product is ideaal voor dubbele tafels, luiken, deuren, planken en meubels.

Hoe monteer ik een pianoscharnier?

Zorg ervoor dat de panelen uitgelijnd zijn, indien jouw pianoscharnier te lang is kan je hier een deel van afknippen met een kniptang. Markeer gaten op beide panelen en bevestig de schroeven.

Welke schroeven heb ik nodig voor een pianoscharnier?

Bekijk hieronder de schroeven die je kan gebruiken bij een pianoscharnier:

Let op: de schroeven worden niet standaard meegeleverd bij de bestelling van een pianoscharnier. Deze kan je meebestellen onderaan de pagina van een product bij de 'gerelateerde producten'.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van het juiste scharnier? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier