Winkelwagen 0
 

Hettich ladegeleider Silent system

Silent system is een ladegeleider dat langzaam gesloten wordt door de geïntegreerde demping. Dit wordt ook wel soft-close genoemd. Hettich ladegeleiders worden gekenmerkt door hun goede prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hettich ladegeleiders Silent system

In deze categorie vind je uitstekende kwaliteit ladegeleiders in Silent system (soft-close systeem). Alle ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Wij kunnen de volgende Hettich Silent system ladegeleiders leveren met geleiderlengtes van 250 t/m 600mm. Er is onderscheid in draagvermogens tussen de Hettich V6 en Hettich V6+:

Wat is Hettich silent system?

De Hettich Quadro V6 silent system is voorzien van geïntegreerde demping. Dit wordt ook wel soft-close genoemd. Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt. Hierdoor is de sluiting geuislozer en veiliger voor verdwaalde vingers.

De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer zacht sluit.

Hettich Quadro montageHettich Quadro montage

Kogellagers van Hettich Quadro zorgen voor een extreem soepele loop

Hoe monteer ik Hettich Quadro silent system?

Plaats de ladegeleider in de kast en plaats de koppeling links en koppeling rechts onder de lade tegen de wand. Bevestig de koppelingen met schroeven en schuif de ladegeleider in de koppelingen totdat je een klik hoort.

Het demonteren is zeer eenvoudig. Dit kan je doen door bij beide koppelingen de hendels in te drukken en vervolgende de ladegeleider te verwijderen. 

Bekijk de video: "Hoe monteer ik Hettich Quadro V6 ladegeleiders - Yachtsupplier" om een virtuele weergave te krijgen over de montage en werking van Hettich Quadro V6.

Hoe stel ik Hettich Quadro silent system af?

Een Hettich ladegeleider kan je in hoogte afstellen door onderaan de koppelingen de wieltjes te draaien. Zorg ervoor dat je dezelfde hoogte aanhoud bij de koppeling links & koppeling rechts.

In de montagevideo is ook te zien hoe je de Hettich Quadro V6 ladegeleider kan afstellen.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Hettich ladegeleiders? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier