Winkelwagen 0
 

Deurkrukken op rozet

Een mooie deurkruk op rozet is het sieraad wat elke deur afmaakt. Yachtsupplier kan je goed helpen bij jouw keuze in deurkrukken. Er is genoeg keuze uit ons ruime assortiment deurkrukken door middel van verschillende finishes en materialen. Al onze deurkrukken zijn standaard geveerd en worden per paar van 2 stuks geleverd.

Producten 1-12 van 48

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurkrukken op rozet

Een mooie deurkruk op rozet is het sieraad wat elke deur afmaakt. Yachtsupplier kan je goed helpen bij jouw keuze in deurkrukken. Er is genoeg keuze uit ons ruime assortiment deurkrukken door middel van verschillende finishes en materialen. Yachtsupplier biedt zo de volgende materialen: Messing, Rvs 304, Rvs 316, Staal en verzinkt. Dankzij de juiste kleur wordt jouw deurkruk een perfect onderdeel in de rest van jouw interieur.

Geveerde deurkrukken

Een geveerde deurkruk is een deurkruk waarbij er een veer in het rozet is verwerkt. Deze wordt op een speciale manier gemonteerd achter de achterzijde van de deurkruk en het rozet, waardoor de kruk met een veer altijd weer terugveert naar de horizontale (gesloten) stand. Normaal gesproken zorgt het insteekslot ervoor dat de deurklink weer terugspringt naar de originele stand.

Waar op letten bij nieuwe deurklink?

Let goed op de vorm en stijl van je deurkruk. De rechte exemplaren ogen strak en worden dan ook vaker toegepast in moderne huizen. Gebogen modellen geven wellicht een iets klassiekere uitstraling aan je woning. Voor het mooiste resultaat adviseren we om dezelfde klinken aan te brengen in het hele huis. Als je er niet uit komt helpen wij je graag!

Welke finishes zijn er?

Omdat elk interieur anders is, hebben we veel verschillende finishes waaruit je kunt kiezen bij het bestellen van je deurkruk.

Wij beschikken over de volgende finishes:

  • Chroom 
  • Mat chroom
  • Messing
  • Rvs geborsteld
  • Rvs gepolijst
  • Wit
  • Zwart

Service van Yachtsupplier

Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe deurkruk dat goed aansluit bij jouw interieur. Ben je op zoek naar een formaat of afwerking die nog niet op onze website staat, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier