Winkelwagen 0
 

Pianoscharnier RVS

Ben je op zoek naar een rvs pianoscharnier? Dan ben je bij Yachtsupplier aan het juiste adres. Wij hebben rvs pianoscharnieren in verschillende afmetingen.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rvs pianoscharnier

In deze categorie vind je hoogwaardig kwaliteit rvs 304 pianoscharnieren in verschillende afmetingen. Rvs 304 is niet zeewaterbestendig, daarom kan je deze goed gebruiken voor een deur of kast binnenshuis. Onze pianoscharnieren geven een mooie uitstraling, hebben een grote openingshoek van 270° graden en zijn eenvoudig te monteren.

Waarvoor is een rvs pianoscharnier?

Een pianoscharnier is een smal en lang scharnier dat gebruikt wordt voor een deur, kast of piano. Een rvs pianoscharnier kan je ook prima gebruiken zonder een piano te bezitten. Dit product is ideaal voor dubbele tafels, luiken, deuren, planken en meubels.

Hoe monteer ik een rvs pianoscharnier?

Zorg ervoor dat de panelen uitgelijnd zijn, indien jouw rvs pianoscharnier te lang is kan je hier een deel van afknippen met een kniptang of flexen. Markeer gaten op beide panelen en bevestig de schroeven.

Welke schroeven heb ik nodig voor een rvs pianoscharnier?

Bekijk hieronder de rvs schroeven die je kan gebruiken bij een pianoscharnier:

Let op: de schroeven worden niet standaard meegeleverd bij de bestelling van een pianoscharnier. Deze kan je meebestellen onderaan de pagina van een product bij de 'gerelateerde producten'.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van het juiste rvs scharnier? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier