Winkelwagen 0
 

Schuifdeur fixatie set

Ben je op zoek naar fixatie sets voor je boot of jacht? Dan ben je bij Yachtsupplier aan het juiste adres! Wij kunnen verschillende soorten fixatiesets leveren in verschillende finishes.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeur fixatie sets

Wij kunnen schuifdeur fixatie sets leveren in de volgende finishes:

Wat is een schuifdeur fixatie set?

Schuifdeur fixatie sets worden gebruikt om schuifdeuren in een bepaalde positie vast te zetten (fixeren), zodat deze niet onbedoeld opengaat of sluit. De fixatie-set kan gebruikt worden op boten of jachten om schuifdeuren op zijn plaats te houden, bijvoorbeeld tijdens het varen of wanneer de deur moet worden vergrendeld op een specifieke positie.

Wat is stuurboord en bakboord?

Stuurboord verwijst naar de rechterzijde van het schip en bakboord naar de linkerzijde. Bij de fixatie-set rechts (stuurboord) ligt het draaipunt aan de linkerkant, waardoor de fixatie naar rechts toedraait. Bij de fixatie-set links (bakboord) ligt het draaipunt aan de rechterkant, waardoor de fixatie naar links toedraait.

Advies nodig?

Als je op zoek bent naar een schuifdeur fixatie set die niet op onze website staat of als je andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0511-233013 of per e-mail op info@yachtsupplier.nl. Onze medewerkers zijn er om je te helpen en te adviseren bij het vinden van de juiste fixatie-set.

Copyright © 2024 Yachtsupplier