Winkelwagen 0
 

Drukknopsloten - Push lock

Push lock drukknopsloten (ook wel drukknopsluitingen genoemd) vind je vaak terug in boten, jachten, campers en caravans. Door de knop op het slot in te drukken, wordt het slot vergrendeld of losgemaakt. Hierdoor heb je geen last van openslaande deuren bij onverwachte bewegingen op je boot of in je caravan.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Push lock drukknopsluitingen

De push lock drukknopsloten van Yachtsupplier zijn volledig naar eigen voorkeur samen te stellen. Voor de standaard uitvoering heb je de keuze uit de volgende afwerkingen voor de sloten:

  • Mat vernikkeld
  • Bruin
  • Zwart
  • Wit

Deze sloten dien je te combineren met een inboorring (rozet) en drukknop, en een sluitplaat. Let er goed op dat je bij het bestellen van een standaard drukknopsluiting ook kiest voor standaard rozetten en drukknoppen, en bij het bestellen van een mini drukknopslot kiest voor mini rozetten en drukknoppen. Op de categoriepagina hiervoor kun je eenvoudig gebruik maken van de filters om te zien welke rozetten en drukknoppen geschikt zijn voor je gekozen drukknopslot.

Hoe monteer ik een drukknopslot?

Bij het monteren van een drukknopslot, dien je eerst een gat te boren voor het rozet. Op de productpagina van je gekozen rozet, staat beschreven hoe groot het te boren gat moet zijn. Vervolgens schuif je het rozet hierin en plaats je het drukknopslot aan de binnenzijde van de deur. Draai vervolgens aan de buitenzijde van de deur de drukknop in het rozet. Ten slotte schroef je de hoeksluitplaat vast aan de kast of aan de muur waar het drukknopslot er achter kan blijven hangen.

Wat heb ik nodig bij een drukknopslot?

Sommige drukknopsloten worden standaard geleverd inclusief drukknop, rozet en sluitplaat. Indien dit niet standaard erbij wordt geleverd, staat dit in de beschrijving van het product onder ‘Wat heb je bij dit product nodig?’.

Daarnaast bieden we voor de standaard drukknopsloten ook vulplaten aan. Met deze vulplaten is het mogelijk om de sloten mooi af te werken op smalle deuren. De vulplaten zijn beschikbaar in de afmetingen 1mm, 2mm en 3mm. Is je deur bijvoorbeeld 14mm dik en is je bestelde rozet voor plaatdikte van 16mm, dan dien je dus een vulplaat van 2mm mee te bestellen voor de mooiste afwerking.

Overige soorten

Naast de standaard push lock drukknopsloten, bieden wij ook drukknopsloten van het merk Southco aan. Ben je op zoek naar een ander merk, kleur, uitvoering, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier