Winkelwagen 0
 

Hettich ladegeleider push to open

Wil je geen grepen of greeplijsten in het zicht hebben? Dan is de Hettich Quadro V6 push-to-open ladegeleider een goede keus! Door de lade uit te voeren met een push to open systeem creëer je een greeploze lade.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich ladegeleiders push to open

In deze categorie vind je uitstekende kwaliteit ladegeleiders in push-to-open (drukken om te openen). Alle ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Wij kunnen de volgende Hettich push-to-open ladegeleiders leveren in met lengtes van 250 t/m 550mm. De Hettich V6 ladegeleiders hebben een draagvermogen van 30kg.

Wat is Hettich push to open?

Door licht tegen het front van de lade te drukken, zal het push to open systeem dat geïntegreerd is in de ladegeleiders geactiveerd worden. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren, waarna je de lade eenvoudig kunt vastpakken en veder open kunt trekken.

Hettich push-to-open is ideaal als je geen grepen of greeplijsten in het zicht wilt hebben. Door de lade uit te voeren met een push-to-open systeem creëer je een greeploze lade.

De lade zal niet volledig open zal gaan na het acitveren van het push to open systeem, de lade zal ver genoeg open gaan om hem beet te kunnen pakken zodat je hem zelf veder kunt openen.

werking hettich ladegeleiderwerking hettich ladegeleider

Kogellagers van Hettich Quadro zorgen voor een extreem soepele loop

Hoe monteer ik Hettich Quadro push to open?

Plaats de ladegeleider in de kast en plaats de koppeling links en koppeling rechts onder de lade tegen de wand. Bevestig de koppelingen met schroeven en schuif de ladegeleider in de koppelingen totdat je een klik hoort.

Het demonteren is zeer eenvoudig. Dit kan je doen door bij beide koppelingen de hendels in te drukken en vervolgende de ladegeleider te verwijderen. 

Bekijk de video: "Hoe monteer ik Hettich Quadro V6 ladegeleiders - Yachtsupplier" om een virtuele weergave te krijgen over de montage en werking van Hettich Quadro V6.

Hoe stel ik Quadro push to open af?

Een hettich ladegeleider kan je in hoogte afstellen door onderaan de koppelingen de wieltjes te draaien. Zorg ervoor dat je dezelfde hoogte aanhoud bij de koppeling links & koppeling rechts.

In de montagevideo is ook te zien hoe je de Hettich Quadro V6 ladegeleider kan afstellen.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Hettich ladegeleiders? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier