Winkelwagen 0
 

Kophaken

Een kophaak (ook wel: kapstokhaak, schroefhaak of ophanghaak genoemd) wordt in de meeste situaties gebruikt voor bovenmontage.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ophanghaak

Een kophaak (ook wel: ophanghaak, kapstokhaak of schroefhaak genoemd) wordt in de meeste situaties gebruikt voor bovenmontage.

Hoe monteer je een kophaak?

Met een elektrische boor kan je een gat voorboren. Belangrijk hierbij is om een boorijzer te kiezen dat ongeveer dezelfde diameter heeft als de steel van je ophanghaak. Hierdoor kan je de ophanghaak handmatig in het plafond schroeven zonder dat hij plooit of breekt. Als je moeite hebt in de laatste rotaties, dan kan je de haak voorzichtig met een tang vastpakken en hem zo verder inschroeven.

Waarvoor kan ik een ophanghaak gebruiken?

Een ophanghaak (ook wel kophaak genoemd) kan je monteren in je plafond. Dit kan handig zijn om wandlampen, stekkers of hangend decor aan op te hangen. Bekijk de montagehandleiding op deze pagina. Wanneer je de kophaak niet goed monteert, kan je plafond of hangend voorwerp beschadigen.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste kophaak? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

 
Copyright © 2024 Yachtsupplier