Winkelwagen 0
 

Karabijnhaken

Een karabijnhaak rvs is een type haak die wordt gebruikt voor het vastmaken van touwen of kabels. Het is een kleine, stevige haak met een ronde ring aan de ene kant, waardoor het gemakkelijk is om te worden vastgekoppeld aan andere materialen. Deze haken worden vaak gebruikt in de veiligheidstechniek, bergbeklimmen, scheepvaart, industrie, bouw, en voor het ophangen van lasten.

Producten 1-12 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Karabijnhaken

De karabijnhaken  van Yachtsupplier zijn gemaakt van rvs 316 materiaal. Dit materiaal is zeewaterbestendig en daardoor uitermate geschikt voor gebruik op je boot, jacht of schip. De karabijnhaken zijn zowel in klein als groot verkrijgbaar, in formaten van 4x40 tot 11x120 millimeter. Een karabijnhaak is een type haak die wordt gebruikt voor het vastmaken van touwen of kabels. Het is een kleine, stevige haak met een ronde ring aan de ene kant, waardoor het gemakkelijk is om te worden vastgekoppeld aan andere materialen. Deze haken worden vaak gebruikt in de veiligheidstechniek, bergbeklimmen, scheepvaart, industrie, bouw, en voor het ophangen van lasten. Rvs karabijnhaken zijn ontworpen om belasting te verdelen over het grootste oppervlak van de haak, waardoor de sterkte en veiligheid verhoogd worden. 

Waarvoor worden karabijnhaken gebruikt?

Karabijnhaken worden vaak gebruikt in verschillende toepassingen zoals veiligheidstechniek, bergbeklimmen, scheepvaart, industrie, bouw, en voor het ophangen van lasten.

  • In de veiligheidstechniek worden karabijnhaken gebruikt voor de veilige bevestiging van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsgordels en touwen, zodat werknemers veilig kunnen werken op hoogte.
  • In bergbeklimmen, worden karabijnhaken gebruikt voor het vastmaken van touwen en het bevestigen van klimuitrusting.
  • In de scheepvaart, worden karabijnhaken gebruikt voor het vastmaken van kabels en touwen aan schepen en aan boord.
  • In de industrie, worden karabijnhaken gebruikt voor het ophangen van lasten in fabrieken, magazijnen en opslagplaatsen.
  • In de bouw, worden karabijnhaken gebruikt voor het vastmaken van lasten en het vervoeren van materialen.

Overal waar er een stevige bevestiging nodig is en waar de last niet direct op de haak rust, kunnen karabijnhaken worden gebruikt.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat of karabijnhaak er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder! 

Copyright © 2024 Yachtsupplier