Winkelwagen 0
 

Ankers

Op deze pagina vind je diverse ankers, geschikt voor verschillende soorten schepen. Wij bieden ankers aan met gewichten van tussen de 0,5 en 30 kilo, waardoor er altijd een goede keuze voor je tussen zal zitten. Naast ankers, kun je uiteraard ook bij ons terecht voor ankerkettingen, karabijnhaken en overige toebehoren.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

RVS ankers van Yachtsupplier

Wij bieden een divers aantal soorten rvs ankers voor jouw boot. Je hebt bij ons de keuze uit ploeg, Lee, paraplu, werp en Danforth-ankers. Al deze ankers zijn gemaakt van hoge kwaliteit 316 rvs-materiaal. Dit materiaal is erg sterk en zeewaterbestendig, waardoor ze lang mee zullen gaan. Of je nou op zoek bent naar een anker voor een visboot, een sloep, of een schip; Yachtsupplier heeft altijd een goede oplossing voor jou in huis. Wij bieden de volgende modellen ankers aan:

  • Werpankers
  • Paraplu ankers
  • Danforth ankers
  • Lee ankers

Werpankers

Onze werpankers zijn uitermate geschikt om te gebruiken om aan te meren. Deze ankers zijn verkrijgbaar van 0,5kg tot 3,0kg en zijn gemaakt van rvs 316 materiaal. Door het lichte gewicht, in combinatie met het stevige materiaal, zijn onze werpankers eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen.

Paraplu ankers

Paraplu ankers worden gekenmerkt door hun inklapbaarheid en worden voornamelijk gebruikt bij kleine boten en rubberboten. Met een rvs paraplu anker kun je eenvoudig en snel overal aanmeren met een kleine boot, om tijdens het varen even uit te rusten of lekker te gaan zwemmen. Daarnaast zijn onze paraplu ankers ook te gebruiken als hekanker.

Danforth ankers

Danforth ankers zijn een type plaatanker. Dit type anker is enorm efficiënt voor zijn gewicht en kan het beste gebruikt worden in een zachte bodem, zoals modder of zand. Het is een verstelbaar plaatanker. Dit type anker is beschikbaar van 7 tot 30 kilo.

Lee ankers

Lee ankers zijn snel ingravende ankers voor modderige bodems en zandbodems. Dit type anker wordt ook wel een ‘Bruce anker’ genoemd. Het anker heeft een vaste schacht. Wij bieden diverse kleine en grote Lee ankers aan, van 1 tot 30 kilo. Hierdoor is er altijd een Lee anker beschikbaar voor jouw situatie.

Copyright © 2024 Yachtsupplier