Winkelwagen 0
 

Blum inboorscharnier

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit inboorscharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen Blum inboorscharnieren, montageplaten, tip-on en toebehoren leveren in verschillende eigenschappen. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 75

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blum inboorscharnier

Scharnieren van Blum genoemd zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. De Blum ingenieurs hebben veel kennis over techniek in de ontwerpen van hun scharnieren. Zij zijn enthousiast om nieuwe manieren te vinden om unieke functies in hun producten te maken. Alle scharnieren werken betrouwbaar, zijn makkelijk te installeren en hebben een mooi design. Hierdoor moeten de scharnieren van Blum minstens 200.000 openings- en sluitbewegingen doorstaan.

Wij kunnen producten leveren uit de volgende categorieën:

Wat zijn Blum scharnieren?

Blum meubelscharnieren zijn scharnieren voor meubels die worden geproduceerd door het bedrijf Blum. De scharnieren van Blum zijn bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en worden vaak gebruikt in professionele toepassingen zoals in keuken- en badkameronderdelen. Bovendien, deze type van scharnieren hebben veel verschillende functies en opties, zoals soft-close (geruisloos sluiten) en zelfsluitend (veer in zelfsluitend scharnier houdt de kastdeur dicht).

De Blum Meubelscharnieren maken onderscheid door hun precieze en eenvoudige instelmogelijkheden. Door middel van een 3-dimensionale aanpassing kan je de hoogte, diepte en zijdelingse stand aanpassen voor een nauwkeurige afwerking in elke ruimte.

Blum CLIP top BLUMOTION 155°Blum CLIP top BLUMOTION 155°

In bovenstaande afbeelding zie je de Blum CLIP top BLUMOTION 155°

Wat is Blum TIP-ON?

Blum TIP-ON is een technologie waarmee lades zonder grepen kunnen worden geopend. Door zachtjes te drukken op de voorkant, gaat de lade geruisloos open. TIP-ON maakt het openen van lades gemakkelijker en sneller, zonder grepen of extra hulp.

Naast het gebruiksgemak van de push-to-open functionaliteit, biedt TIP-ON nog meer voordelen:

  • Design: TIP-ON biedt een strak en minimalistisch design. Dit zorgt voor een modern design.
  • Duurzaamheid: TIP-ON systeem is mechanisch ontworpen voor een lange levensduur en zal minder snel beschadigd raken dan andere systemen met bewegende onderdelen.
  • Veelzijdig: TIP-ON is universeel en compatibel met fronten die zijn gemaakt van verschillende materialen.

Hoe monteer ik Blum INSERTA

Leg het potscharnier (ook wel: inboorscharnier genoemd) in de ingeboorde opening en druk de sluiter dicht. Bepaal de plek van de montageplaat en schroef hem vast middels spaanplaatschroeven. De Blum 0mm kruismontage plaat is het meest gebruikte montageplaat.

Hoe monteer ik Blum INSERTA?

Leg het potscharnier (ook wel: inboorscharnier genoemd) in de ingeboorde opening en druk de sluiter dicht. Bepaal de plek van de montageplaat en schroef hem vast middels spaanplaatschroeven. De Blum 0mm kruismontage plaat is het meest gebruikte montageplaat.

Bekijk de video voor een visuele weergave van de montage en werking van een Blum CLIP top BLUMOTION meubelscharnier.

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, heb je inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur lig volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Blum? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier