Winkelwagen 0
 

Schuurlijsten

Met de rvs schuurlijsten (ook wel stootlijsten genoemd) van Yachtsupplier voorkom je dat de lijn van je boot beschadigd raakt. de schuurlijsten zijn beschikbaar in massief halfrond, massief vlak en hol halfrond. Schuurlijsten worden ook wel stootlijsten genoemd. Al onze stootlijsten zijn gemaakt van zeewaterbestendig RVS 316 materiaal.

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stootlijsten voor je boot

De stootlijsten van Yachtsupplier zijn geschikt voor elk type boot. Wij bieden een divers aanbod van verschillende stootlijsten, zodat er altijd een geschikte optie voor jou tussen zal zitten. De stootlijsten zijn beschikbaar in diverse breedtes van 10 tot 50 millimeter. Binnen de stootlijsten heb je de keuze uit de volgende categorieën:

Aluminium stootlijsten

Wij bieden enkel rvs stootlijsten aan voor je boot. Stootlijsten gemaakt van rvs zijn beter bestand tegen zeewater dan aluminium en zijn daarnaast een stuk steviger en krasbestendiger. Hierdoor gaan ze een stuk langer mee en blijft jouw boot er goed uitzien!

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier profiteer je altijd van lage prijzen en de snelste levering. Wij kunnen al onze schuurlijsten direct uit eigen voorraad leveren, waardoor je het in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen thuis geleverd krijgt. Kun je jouw gewenste product niet vinden, of heb je  een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier