Winkelwagen 0
 

Kledingroedes

Een kledingroede (ook wel garderobestang, kledingstang, kastbaren of kastroede genoemd) zorgt ervoor dat u uw kleding netjes in de kast kunt ophangen. Bij Yachtsupplier heeft u de keuze uit een kledingroede van aluminium of staal in een groot aantal verschillende finishes, waardoor er altijd een geschikte roede voor u tussen zit!

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kledingroede

Een kledingroede is een kledingbuis die wordt gebruikt voor het ophangen van kleding in een kast, of tussen twee muren. Door kleding aan een roede te hangen, voorkom je dat het gaat kreuken. Daarnaast zie je in een oogopslag al je kleren hangen, waardoor je kledingkast een stuk overzichtelijker wordt dan wanneer je de kleren bijvoorbeeld opgevouwd op een plank hebt liggen. Bij Yachtsupplier kun je jouw kastinrichting compleet maken door een kledingroede inclusief houders, hangers en schroeven te bestellen.

Lengtes

Ben je op zoek naar een lange kledingroede, of juist een hele kleine? Bij ons vind je diverse lengtes van 1 tot 3 meter die je direct eenvoudig kunt bestellen. Wij bieden kledingroedes aan in de volgende lengtes:

 • 100cm
 • 120cm
 • 150cm
 • 200cm
 • 300cm

Zoek je kleinere kledingroedes van bijvoorbeeld 80 of 90 centimeter? Onze kledingroedes zijn eenvoudig te zagen, waardoor je deze zelf op maat kunt maken.

Ben je op zoek naar lange kledingroedes van meer dan 3 meter? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag!

Kledingroede met kledingKledingroede met kleding
Kledingroede met houdersKledingroede met houders

Verschillende afwerkingen

Niet elke kast en niet elk interieur is hetzelfde. Daarom zoek je natuurlijk een roede die het best aansluit bij jouw interieur. Om deze reden bieden we onze kledingstangen aan met verschillende finishes, zoals bijvoorbeeld onze kledingroede zwart of aluminium. Je hebt de keuze uit de volgende afwerkingen:

 • Aluminium
 • Aluminium mat
 • Chroom
 • Nikkel
 • Wit
 • Zwart mat

Ook wanneer je op zoek bent naar andere afwerkingen van je kledingroede, kun je bij ons terecht. Neem daarvoor contact met ons op en wij gaan voor je op zoek naar je gewenste roedebuis!

Verschillende uitvoeringen

Bij Yachtsupplier vind je zowel ronde kledingroedes, als ovale kledingroedes. Welke roede het meest geschikt is voor je kast, hangt af van het design hiervan. Zo zit er bijvoorbeeld geen verschil in draagkracht van een rond en een ovale kastroede. Hiervoor is enkel de dikte en het materiaal belangrijk voor.

Ophangsysteem voor kledingroedes

Onze kledingroedes kunnen op verschillende manieren opgehangen worden. De meeste kledingroedes worden met een zijdrager aan de zijkant van een kast bevestigt.. Daarnaast hebben we voor onze aluminium 30x14 roedes ook plafondbevestigingen verkrijgbaar in het aluminium en in het zwart. Op de productpagina van je gewenste kledingroede zie je onderaan de pagina bij de gerelateerde producten welke ophangsystemen geschikt zijn voor die kledingroede.

KledingroedeKledingroede

Kledingroede op maat

Ook voor een kledingroede op maat kun je bij ons terecht. Doordat wij roedebuizen aanbieden tot en met drie meter, is het altijd mogelijk om deze in te korten naar de gewenste lengte. Je kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van een ijzerzaag. Zorg ervoor dat je eerst goed opmeet welke lengte je nodig hebt, zodat je de roede niet te ver inkort, waardoor deze los komt te hangen!

Hoe hoog hang je de stang in de kast?

Hoe hoog je de stang in de kast hangt, is allereerst afhankelijk van wat je er aan hangt. Zorg ervoor dat deze in ieder geval een meter boven de grond of plank hangt, zodat de kledingstukken hier boven blijven hangen. Wil je ook langere jassen, broeken, of jurken ophangen? Houd dan rekening met ongeveer 1,5 meter. Zorg er voor dat je de stang nooit hoger hangt dan de reikhoogte van de kleinste persoon die de kast zal gebruiken. Hierdoor garandeer je dat iedereen bij de kastroede kan komen.

Hoe monteer je een kledingroede?

Hoe je de kledingroede monteert, is afhankelijk van de roedehouder die je hebt gekozen. Over het algemeen plaats je eerste de roedehouder in de kast. Deze kun je in de kast schroeven. Vervolgens kun je de kastroede er in plaatsen. Bij de kastroedebuis staat aangegeven welke kastroedehouder je nodig hebt.

Let op: kastroedehouders worden niet standaard meegeleverd. Deze kun je op de productpagina van de roede mee bestellen bij de gerelateerde producten.

Aluminium of stalen kledingroedes?

Bij Yachtsupplier vind je zowel aluminium kledingroedes, als stalen kledingroedes. Het grootste verschil tussen deze twee materialen is de draagkracht die ze hebben. De stalen roedes zijn dunner, waardoor je hier minder kleding aan kunt hangen dan de aluminium roedes. Wil je zwaardere kleding ophangen, zoals bijvoorbeeld dikke jassen? Kies dan voor aluminium kledingroedes. De stalen roedes zijn de meest voordelige keuze.

Service van Yachtsupplier

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met ons op via ons telefoon nummer: 0511-233013 of stuur ons een mail naar: info@yachtsupplier.nl. We helpen je graag verder! Wij zijn experts als het gaat om onze traptrede profielen, en helpen je graag om tot een oplossing te komen. Een goede klantenservice staat bij ons als Yachtsupplier hoog in het vaandel. Door onze 2.400+ reviews en met meer dan 60.000 bestellingen zijn wij er trots op dat wij onze klanten bijna altijd kunnen helpen met hun problemen en deze ook op kunnen lossen. 

Copyright © 2024 Yachtsupplier