Winkelwagen 0
 

Meubelsloten

Ben je op zoek naar een nieuw meubelslot? Bij Yachtsupplier vind je diverse soorten meubelsloten geschikt voor kasten, camperdeuren en nog vele andere toepassingen. Navigeer eenvoudig naar de juiste categorie en bestel in enkele klikken jouw benodigde meubelslot!

Producten 1-12 van 187

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meubelsloten bestellen

Waar je ook naar op zoek bent, Yachtsupplier heeft het in huis! Je hebt de keuze uit de volgende soorten meubelsloten:

Waarvoor dient een meubelslot?

Een meubelslot dient, zoals de naam ook al zegt, voor het sluiten van een meubelstuk. Deze worden vaak gebruikt op boten of in campers. Met name de drukknopsloten zijn hier erg populair. Deze sloten zorgen ervoor dat bijvoorbeeld een kast alleen open gaat, wanneer je op het slotje drukt. Hierdoor voorkom je dat de kasten open vliegen bij golven, of andere onverwachte bewegingen.

Welk meubelslot is geschikt voor mij?

Om te weten welk meubelslot het meest geschikt voor je is, is het eerst nodig om te weten of je een sleutel bij het slot wilt. In dat geval kun je kiezen voor een oplegslot voor meubels. Als je de sloten gebruikt om bijvoorbeeld kastdeuren dicht te houden op een boot of in een camper, adviseren wij de drukknopsloten - Push lock of de Soutchco drukknopsloten. In alle gevallen is het belangrijk om te kijken naar de deurdikte/plaatdikte waar het slot op bevestigd moet worden. Zo voorkom je dat je een te klein of te groot slot bestelt.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van het juiste meubelslot, of staat je gewenste slot er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of door te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder bij de zoektocht naar jouw gewenste meubelslot!

Copyright © 2024 Yachtsupplier