Winkelwagen 0
 

Drukknopsloten - Southco

Een drukknopslot van Southco is een type slot dat wordt bediend door middel van een drukknop of een hendel. Dit type slot is vaak te vinden op bijvoorbeeld serverkasten, industriële machines en andere soortgelijke toepassingen.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Drukknopsloten – Southco

Een drukknopslot van Southco is een type slot dat wordt bediend door middel van een drukknop. Dit type slot is vaak te vinden op bijvoorbeeld serverkasten, industriële machines en andere soortgelijke toepassingen. Het biedt een snelle en gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot de binnenkant van een apparaat, zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van een sleutel of een cijfercode. 

Welke uitvoeringen zijn er?

Onze Drukknopsloten zijn voorzien van verschillende vormen. Zo bieden wij keuze uit: Een ovalen, een vierkante en een ronde variant. Deze zijn te verkrijgen in Chroom, Mat Chroom en Zwart. Ook bieden we nog een hoeksluitplaat en een sluitplaat van Southco.

Hoe monteer ik een drukknopslot?

Bij het monteren van een drukknopslot, dien je eerst een gat te boren voor het rozet. Op de productpagina van je gekozen slot, staat beschreven hoe groot het te boren gat moet zijn. Vervolgens schuif je het rozet hierin en plaats je het drukknopslot aan de binnenzijde van de deur. Draai vervolgens aan de buitenzijde van de deur de drukknop in het rozet. Ten slotte schroef je de hoeksluitplaat vast aan de kast of aan de muur waar het drukknopslot er achter kan blijven hangen.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van het juiste meubelslot, of staat je gewenste slot er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of door te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder bij de zoektocht naar jouw gewenste meubelslot!

Copyright © 2024 Yachtsupplier