Winkelwagen 0
 

Plankdragers

Ben je op zoek naar plankdrager? Bij ons kan je kiezen voor een blinde plankdrager (ook wel: onzichtbare plankdrager genoemd). Wij leveren plankdragers in diverse ontwerpen, lengtes en materialen.

Producten 1-12 van 162

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plankdrager

Wij hebben (onzichtbare, zwevende, verborgen, blinde) plankdragers in verschillende vormen en maten. Met een blinde plankdrager kunt u een plank eenvoudig tegen de muur of in een kast monteren zonder dat de houders zichtbaar zijn. Dit geeft de plank een strakke en mooi vormgegeven uitstraling. Onze (onzichtbare) planken dragers zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. 

Hoe monteer ik mijn blinde plankdrager?

Blinde plankdragers zijn vrij eenvoudig te monteren. Voor de zwevende plankdrager met muurplaat zal je de muur eerst moeten voorboren, daarna kan je deze vastzetten met schroeven. De drager kan je vastzetten aan de muurplaat door deze om het schroefdraad te draaien. Onze zichtbare plankdragers kan je monteren door één boorgaatje af te tekenen en een geschikte plug te plaatsen, hierna kan je de zichtbare plankdrager vastschroeven.

zwevende plank

Hoeveel kan mijn plankdrager dragen?

Het draagvermogen van onzichtbare plankdragers en zichtbare plankdragers is afhankelijk van de manier van montage en de plank zelf. Bij de blinde plankdragers staat vermeld welk draagvermogen deze kan hebben. In het algemeen geldt: hoe meer plankdragers je gebruikt, hoe meer gewicht ze aankunnen. Samenvattend: de draagkracht is afhankelijk van meerdere factoren, daarom zijn de aangegeven draagvermogens schattingen en geen garanties.

Advies nodig?

We hebben een ruim assortiment (onzichtbare) plankdragers, bekijk hier ons hele assortiment. Mocht u nog vragen hebben over de plankdrager aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier