Winkelwagen 0
 

Blum Inserta inboorscharnier

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit scharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen Blum inboorscharnieren leveren in verschillende eigenschappen. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Potscharnier Blum

Potscharnieren van Blum (ook wel: inboorscharnieren) genoemd zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit. Door de softclose sluiting hoef je geen zorgen meer te maken om dichtslaande deuren. Door de montagewijze: Inserta zijn onze Blum CLIP Top Blumotion scharnieren eenvoudig te monteren. Wij kunnen Blum meubelscharnieren leveren in verschillende kenmerken, namelijk het volgende:

Sluitingswijze:

Openingshoek:

Aanlegsoort:

Hoe monteer ik een Blum scharnier?

Leg het potscharnier (ook wel: inboorscharnier genoemd) in de ingeboorde opening en druk de sluiter dicht. Dit wordt ook wel INSERTA genoemd, dat staat voor een snelle montagewijze.

Hoe werkt softclose bij Blum?

Soft-close meubelscharnieren zorgen ervoor dat deuren langzaam gesloten worden, hierdoor zijn de sluitingen geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Bij de Blum CLIP top BLUMOTION inserta scharnieren kan je er zelf voor kiezen of je de demping AAN of UIT wil hebben staan. Er zit een schuifje op de scharnier, deze kan je schuiven om de soft-close AAN of UIT te zetten. Om te zien hoe dit in zijn werk gaat, raden wij aan om de video te bekijken.

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, heb je inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur lig volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste meubelscharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier