Winkelwagen 0
 

Toebehoren Blum scharnieren

In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt voor je Blum scharnieren. Kom je er niet uit? Dan horen wij dat graag. Bekijk hier ons hele assortiment Blum toebehoren.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blum scharnier toebehoren

Hoe monteer ik een potscharnier?

Een potscharnier monteer je met een frees in het kastdeurtje. Door de Blum Ecodrill kan je op een eenvoudige en snelle manier boormaten maken voor de Clip Top inboorscharnieren (ook wel: potscharnieren genoemd). 

Voor de Blum Inserta inboorscharnieren Clip Top is het monteren hiervan vrij eenvoudig. Boor een opening middels de Blum Ecodrill en leg het potscharnier (ook wel: inboorscharnier genoemd) in de ingeboorde opening en druk de sluiter dicht. Dit wordt ook wel INSERTA genoemd, dat staat voor een snelle montagewijze.
 

Bekijk hier de montagevideo van de Blum Ecodrill Boormal

De Blum Ecodrill wordt geleverd inclusief een Ø35mm en Ø8mm boor

Hoe monteer ik de Blum TIP-ON?

Er dient een gat van 10mm voorgeboord te worden. De boormal voor Blum TIP-ON helpt bij het boren van de bevestigingsposities voor TIP-ON voor kastdeuren.

Bekijk hier de montagevideo van Blum TIP-ON.

De Blum Boormal maakt het monteren een stuk eenvoudiger.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste toebehoren of heb je ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier