Winkelwagen 0
 

Blum opschroef inboorscharnier

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit potscharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen Blum opschroef inboorscharnieren leveren in verschillende eigenschappen. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Potscharnier Blum opschroef

Zelfsluitende potscharnieren van Blum (ook wel: inboorscharnieren) genoemd zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit. Vanwege de opschroef montage zijn dit type scharnieren eenvoudig te monteren.

Sluitingswijze:

Openingshoek:

Aanlegsoort:

Hoe werkt softclose bij een Blum CLIP top scharnier?

Soft-close meubelscharnieren zorgen ervoor dat deuren langzaam gesloten worden, hierdoor zijn sluitingen geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Bij de Blum CLIP top BLUMOTION scharnieren kan je er zelf voor kiezen of je de demping AAN of UIT wil hebben staan. Er zit een schuifje op de scharnier, deze kan je schuiven om de soft-close AAN of UIT te zetten. Om te zien hoe dit in zijn werk gaat, raden wij aan om de video te bekijken.

Wat is zelfsluitend bij Blum opschroef inboorscharnier?

De functie van de veer in het zelfsluitende scharnier zorgt ervoor dat de deur goed in gesloten stand zit en niet zomaar weer open zal klappen. Naast dit mechanisme is softclose ook populair: dit zorgt ervoor dat de deur geruisloos sluit en niet dicht kan klappen.

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, heb je inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur lig volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste meubelscharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier