Winkelwagen 0
 

Blum Movento S Ladegeleiders 60-70 kg

Ben je op zoek naar een uitstekende kwaliteit ladegeleider in soft-close & push to open? Dan zit je op deze pagina goed. We hebben laderails van Blum Movento S in meerdere geleiderlengtes.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blum Ladegeleider

In deze categorie vind je goede kwaliteit ladegeleiders in soft-close (geruisloos sluiten), push-to-open (drukken om te opnene) en volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Deze Blum ladegeleiders zijn beschikbaar in verschillende geleiderlengtes. De producten in deze categorie hebben een draagvermogen tot 70kg. We hebben de Blum Movento S ook tot 40kg draagvermogen.

Hoe werkt softclose?

Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme van Blum Movento S (tot 60kg) werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Hoe werkt push to open?

Wil je geen grepen of greeplijsten in het zicht hebben? Dan is een push-to-open Blum ladegeleider (tot 60kg) dé oplossing! Door de lade uit te voeren met een push-to-open systeem creëer je een greeploze lade. Door licht tegen het front van de lade te drukken, zal het systeem dat geïntegreerd is in de Blum ladegeleiders geactiveerd worden. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren, waarna je de lade eenvoudig kunt vastpakken en verder open kunt trekken.

Wat is volledig uittrekbaar bij een Blum Movento ladegeleider?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de Blum ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Bijvoorbeeld: je kiest voor de 320mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 320mm uitgeschoven worden.

Welke lengte ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de geleider wanneer deze helemaal ingeschoven is, daarom is dit de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. In deze categorie kan je kiezen voor een Blum ladegeleider waarbij softclose en push-to-open gecombieerd is.

Hoe monteer ik de Blum Movento ladegeleider?

Dit kan door euroschroeven, deze hebben een dikte van 6,3mm en zijn in diverse lengtes te verkrijgen, deze moeten voorgeboord worden met een Ø5,0mm boor in de achterzijde van de lade. De euroschroeven (spaanplaatschroeven) worden toegepast bij dunne wanden om een goed draagvermogen van de Blum geleiders te garanderen. Onderaan deze pagina bij ‘gerelateerde producten’ kunt u de schroeven en koppelingen meebestellen. De koppelingen worden aan de voorzijde onder de lade gemonteerd. Met de koppeling wordt de lade aan de ladegeleiders gekoppeld. De Blum Movento koppeling is zijdelings verstelbaar, hierdoor kun je de lade netjes afstellen.

Bekijk onderstaand de video over de werking van de Blum Movento S ladegeleider:

Hoe demonteer ik de Blum Movento ladegeleider?

De ladegeleiders van Blum kunnen eenvoudig van de lade gedemonteerd worden. Door de oranje hendels op de koppeling tegelijk naar het front toe te trekken kan de lade ontkoppelt en opgetild worden.

Let op: de koppelingen worden niet standaard meegeleverd, deze kunt u hier bestellen:

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Blum Movento S? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier