Winkelwagen 0
 

Blum Tandem ladegeleiders soft-close 30kg

Ben je op zoek naar een uitstekende kwaliteit ladegeleider in soft-close (geruisloos sluiten)? Dan zit je op deze pagina goed. We hebben laderails van Blum Tandem in meerdere geleiderlengtes.

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Blum ladegeleider softclose

In deze categorie vind je goede kwaliteit ladegeleiders in soft-close (geruisloos sluiten) en zijn volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Deze Blum ladegeleiders zijn beschikbaar in verschillende geleiderlengtes. 

Hoe werkt softclose?

Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme van Blum werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Hoeveel draagvermogen heeft mijn Blum Tandem ladegeleider?

Het draagvermogen van deze categorie Blum Tandem ladegeleider is tot 30kg. De draagvermogens zijn berekend op een gelijkmatige belasting per set geleiders. Gebruik altijd één set ladegeleiders om een lade op te hangen.

Wat is volledig uittrekbaar bij een Blum ladegeleider?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de Blum ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Bijvoorbeeld: je kiest voor de 500mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 500mm uitgeschoven worden. 

Welke lengte Blum ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de Blum geleider wanneer deze helemaal ingeschoven is, daarom is dit de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. Heb je het liefst dat de Blum ladegeleider volledig uit kan schuiven? Kies dan voor een ladegeleider die volledig uittrekbaar is.

Hoe monteer ik de Blum Tandem ladegeleider?

Dit kan door euroschroeven, deze hebben een dikte van 6,3mm en zijn in diverse lengtes te verkrijgen, deze moeten voorgeboord worden met een Ø5,0mm boor in de achterzijde van de lade. De euroschroeven (spaanplaatschroeven) worden toegepast bij dunne wanden om een goed draagvermogen van de geleiders te garanderen. Bij de ‘gerelateerde producten’ op een productpagina kunt u de schroeven en koppelingen meebestellen. De koppelingen worden aan de voorzijde onder de lade gemonteerd. Met de koppeling wordt de lade aan de ladegeleiders gekoppeld.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Blum Tandem ladegeleider? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier