Winkelwagen 0
 

Magneetsnappers

Met behulp van magneetsnappers kun je eenvoudig er voor zorgen dat een gesloten deur dicht blijft zitten. Hiervoor monteer je de magneetsnapper aan bijvoorbeeld het kastje en de tegenplaat aan de deur zelf. Naast magneetsnappers, bieden wij ook kogelsnapsloten aan.

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Magneetsnappers kopen

Magneetsnappers kom je tegen op veel verschillende plekken, zoals bijvoorbeeld boten, campers, caravans en woningen. Het grote voordeel van magneetsnappers, is dat kastdeuren niet vanzelf open gaan, bijvoorbeeld wanneer er veel golven zijn op het water of je met je caravan of camper aan het rijden bent/

Bij het kopen van magneetsnappers, heb je keuze uit veel verschillende soorten. Bij Yachtsupplier vind je magneetsnappers met de volgende sterktes:

Deze zijn verkrijgbaar in de volgende finishes:

Door het diverse aanbod, vind je altijd een magneetsnapper die perfect bij jouw interieur aansluit!

Welk draagvermogen magneetsnapper heb ik nodig?

Het benodigde draagvermogen van je magneetsnapper is afhankelijk van waar en op welke manier je deze gaat gebruiken. Over het algemeen is een draagvermogen van 6 tot 8kg geschikt voor alle standaard kastdeurtjes. Voor zwaardere deuren van bijvoorbeeld rvs-materiaal, kun je een grotere magneetsnapper van 12kg gebruiken. Voor zware deuren van bijvoorbeeld 20kg, kun je meerdere magneetsnappers combineren. Hierbij is het noodzakelijk dat je de magneetsnappers op gelijke afstand van elkaar plaatst, zodat deze allemaal een gelijke kracht opvangen.

Hoe monteer ik mijn magneetsnapper?

De magneetsnapper zelf wordt vaak op het vaste deel gemonteerd. Dit kan in de meeste gevallen met een schroevendraaier gedaan worden, zonder dat je hoeft te boren. De tegenplaat kun je vastschroeven op de deur.

Service van Yachtsupplier

Op deze pagina vind je een groot deel van ons aanbod magneetsnappers. Ben je op zoek naar magneetsnappers met een ander draagvermogen, van een ander materiaal, of heb je een hele andere vraag? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@yachtsupplier.nl of te bellen naar 0511-233013. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier