Winkelwagen 0
 

Kogelgeleider Heavy Duty 120kg

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kogelgeleider Heavy Duty 120kg

Deze Heavy Duty kogelladegeleider, volledig uittrekbaar, is specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van zware belastingen. Met een uitzonderlijk draagvermogen van 120 kilogram biedt deze geleider solide en betrouwbare prestaties voor uw meest belastende toepassingen.

Waarom een Heavy Duty Kogelgeleider?

Deze geleiders zijn ontworpen met minimale speling, dankzij de precisie-engineering en de kogelkooi die zorgt voor een strakke en nauwkeurige beweging. Ideaal voor toepassingen waar zware lasten en duurzaamheid een rol spelen.

Beschikbare Lengtes - Voor Diverse Toepassingen

Onze Kogelgeleiders Volledig Uittrekbaar Heavy Duty 120kg zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, variërend van 800mm tot 1200mm. Hierdoor kun je de juiste geleiders kiezen die perfect passen bij jouw project en ladesysteem. Of je nu kleine of grote laden hebt, wij hebben de ideale lengte voor jouw behoeften.

Heb je vragen of heb je hulp nodig?

Ons team staat klaar om je te assisteren met al je vragen over deze Heavy Duty kogelladegeleider of andere producten. Neem contact op via 0511-233013 of info@yachtsupplier.nl voor professioneel advies en ondersteuning. We helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier