Winkelwagen 0
 

Kogelgeleiders - Zelfsluitend

Producten 1-12 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zelfsluitende kogelgeleiders

Wij bieden diverse varianten van de zelfsluitende kogelgeleiders aan. Deze zijn dus ook op diverse situaties toe te passen. Op kantoor, in de keuken of voor opbergruimte. Met verschillende draagvermogens en lengtes is er keuze genoeg voor jouw situatie. De kogelgeleiders moet u zelf sluiten.

Verschillende draagvermogens en lengtes

  • 10kg geleiders: Ideaal voor het opbergen van kleine of lichte dingen, omdat de geleider niet volledig uittrekbaar is. Beschikbaar in de lengtes van 246 tot 342mm.
  • 15kg geleiders: Ideaal voor lichte toepassingen waar de volledige uittrekbaarheid niet zozeer nodig is. Beschikbaar in lengtes van 214 tot 512mm.
  • 25kg geleiders: Gebruik deze geleider voor middelzware toepassingen en beschikbaar in lengtes van 250 tot 500mm. Deze geleider is wel volledig uittrekbaar.
  • 30kg geleiders: Deze geleider kan net iets meer hebben als de 25kg en kan dus voor wat zwaardere toepassingen gebruikt worden. Volledig uittrekbaar en beschikbaar in de lengtes van 300 tot 550mm
  • 45kg geleiders: Deze geleider kan perfect gebruikt worden voor de zwaardere toepassingen met zijn draagvermogen en beschikbaar in de lengtes van 250 tot 700mm & volledig uittrekbaar.
  • 120kg geleiders: Voor de meest zware toepassingen is deze geleider de oplossing. Volledig uittrekbaar en beschikbaar in de lengtes van 800 tot 1200mm.

Installeren en onderhouden van de geleiders

Het installeren kan eenvoudig gedaan worden met het gereedschap wat u in bouwmarkten of winkels kunt vinden. Het regelmatig onderhouden van de geleiders wordt aanbevolen en dit kan gedaan worden doormiddel van een droge doek. Vermijd aggresieve reinigingsmiddelen om de levensduur te verhogen van de geleider.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier begrijpen we het belang van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw project? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl .

Copyright © 2024 Yachtsupplier