Winkelwagen 0
 

Scharnier losse pen

Ben je op zoek naar nieuwe scharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Yachtsupplier kan scharnieren met losse pen leveren in verschillende afwerkingen en materialen.

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Scharnier met losse pen

Yachtsupplier heeft een ruim assortiment scharnieren met losse pen voor buitendeuren. Wij kunnen dit type scharnieren leveren in de volgende materialen: messing en rvs 304. In deze categorie kan je scharnieren vinden in de volgende afwerkingen (finishes):

Wat is een scharnier met losse pen?

Scharnieren met losse pen zijn veel voorkomende type scharnieren. Dit type scharnier is eenvoudig te vervangen, omdat de pen (of pin) waar het scharnier om draait los zit. Dit type scharnier maakt het makkelijker om te vervangen of te repareren dan scharnieren met een vaste pen.

Hoe moet ik een scharnier plaatsen?

Voordat je een scharnier kan plaatsen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste artikelen hebt, zoals een scharnier, boormachine, schroevendraaier en waterpas. Bepaal de juiste positie voor het scharnier op de deur of het kozijn en gebruik hiervoor een waterpas. Boor gaten met een boormachine voor de bevestigingsschroeven. Vervolgens bevestig je het scharnier aan de deur of het kozijn met een schroevendraaier. Ten slotte is het belangrijk om te controleren of het scharnier goed werkt en de deur of het raam soepel opent en sluit.

Bekijk onderstaand het stappenplan voor het plaatsen van een scharnier.

  1. Zorg ervoor dat je de juiste artikelen hebt, zoals een scharnier met een losse pen en eventueel gereedschap zoals een boormachine, schroevendraaier en een waterpas.
  2. Bepaal de juiste positie voor het scharnier op de deur of het kozijn met behulp van een waterpas.
  3. Maak gebruik van een boormachine om gaten te boren voor de bevestigingsschroeven.
  4. Bevestig het scharnier aan de deur of het kozijn met een schroevendraaier.
  5. Test het scharnier om te controleren of het goed werkt en de deur of het raam soepel opent en sluit. Pas de schroeven aan of verplaats het scharnier als dit nodig is.

Bestel bij yachtsupplier.nl

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste scharnieren met losse pen? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier