Winkelwagen 0
 

Scharnier vaste pen

Ben je op zoek naar nieuwe scharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Yachtsupplier kan scharnieren met vaste pen leveren in verschillende afwerkingen en materialen.

Producten 1-12 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scharnier met vaste pen

Yachtsupplier heeft een ruim assortiment scharnieren met vaste pen voor buitendeuren. Wij kunnen dit type scharnieren leveren in de volgende materialen: messing, rvs 304 en rvs 316. In deze categorie kan je scharnieren vinden in de volgende afwerkingen (finishes):

Wat is een scharnier met vaste pen?

Een scharnier met vaste pen is een type scharnier dat stevig en betrouwbaar is, dit maakt het dieaal voor het gebruik op deuren. Het is veilig omdat de pen, of pin waar het scharnier om draait, vast zit in plaats van dat het verwijderbaar is. Dit type scharnier maakt het moeilijker om te vervangen of te repareren dan scharnieren met een losse pen.

Hoe moet ik een scharnier plaatsen?

Voordat je een scharnier kan plaatsen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste artikelen hebt, zoals een scharnier, boormachine, schroevendraaier en waterpas. Bepaal de juiste positie voor het scharnier op de deur of het kozijn en gebruik hiervoor een waterpas. Boor gaten met een boormachine voor de bevestigingsschroeven. Vervolgens bevestig je het scharnier aan de deur of het kozijn met een schroevendraaier. Ten slotte is het belangrijk om te controleren of het scharnier goed werkt en de deur of het raam soepel opent en sluit.

Bekijk onderstaand het stappenplan voor het plaatsen van een scharnier.

  1. Zorg ervoor dat je de juiste artikelen hebt, zoals een scharnier met een vaste pen en eventueel gereedschap zoals een boormachine, schroevendraaier en een waterpas.
  2. Bepaal de juiste positie voor het scharnier op de deur of het kozijn met behulp van een waterpas.
  3. Maak gebruik van een boormachine om gaten te boren voor de bevestigingsschroeven.
  4. Bevestig het scharnier aan de deur of het kozijn met een schroevendraaier.
  5. Test het scharnier om te controleren of het goed werkt en de deur of het raam soepel opent en sluit. Pas de schroeven aan of verplaats het scharnier als dit nodig is.

Bestel bij yachtsupplier.nl

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste scharnieren met vaste pen? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier