Winkelwagen 0
 

Yacht Luxury Style - Leverancier in de spotlight!

Yacht Luxury Style - Leverancier in de spotlight!

Yacht Luxury Style is een Italiaans bedrijf dat zich bezighoudt met diverse maatwerk- en luxe producten voor de scheepsbouw. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, zijn ze in staat om voor elk project met gepaste oplossingen te komen voor elk probleem dat aan hen wordt voorgelegd. Mede hierom zijn wij van Yachtsupplier trots op ons partnerschap met dit bedrijf!

Spider hinges van Yacht Luxury Style

Het meest toonaangevende product van Yacht Luxury Style zijn hun zogeheten ‘Spider hinges’. Deze producten worden zo genoemd, omdat deze scharnieren meerdere armen hebben, waardoor deze lijken op de pootjes van een spin. De scharnieren zijn gemaakt van rvs 316 (A4) materiaal, waardoor ze zeewaterbestendig zijn. Hierdoor is dit type scharnier ideaal om te gebruiken op zeegaande schepen en jachten.

Een ander voordeel het gebruik van spider hinges, is dat deze een grote openingshoek hebben tot wel 179 graden! De spider hinges worden veelal gebruikt voor deuren, luiken en verschansing deuren en kunnen gecombineerd worden met een gasveer.

Luiksluitingen van Yacht Luxury Style

Yacht Luxury Style luiksluitingen, verkrijgbaar in verschillende maten en bevestigingsconfiguraties, zijn gemaakt van AISI316 roestvrij staal en kunnen op aanvraag behandeld worden met zwarte PVD (Physical Vapor Deposition).

Ze kunnen ook geleverd worden met een gepatenteerd magnetisch systeem, waardoor het handvat binnen de behuizing blijft zitten, zelfs bij trillingen van de luikdeur.

Het nauwkeurige ontwerp van dit product heeft geleid tot de productie van een latch met minimale afmetingen, zodat het zelfs op luikdeuren met zeer beperkte dikte kan worden gemonteerd.

Bovendien kan deze latch aanzienlijk lichter zijn dan traditionele latches. Zoals getoond in de tekeningen hieronder kan de luikdeur worden vastgezet met vier M6-schroeven of met een moer-drukkoppeling.

Om latches nog lichter te maken kunnen ze gemaakt worden van marine-naval aluminium, en door middel van het proces van hard anodiseren maken ze het oppervlak zeer bestendig en, op aanvraag, ook in de gewenste kleur.

Onder de beschikbare opties bieden we latches aan met een sleutelslot systeem, en het kan ook op maat worden gemaakt door middel van lasermarkering of gravure.

De verschillende soorten luiksluitingen zijn:

  • Verzonken luiksluitingen
  • Verzonken luiksluitingen op schroef
  • Verhoogde luiksluitingen
  • Verhoogde luiksluitingen op schroef

De sterke punten van Yacht Luxury Style

De productie van Yacht Luxury Style is volledig MADE in ITALY en er wordt veel aandacht besteed aan elk individueel productieproces. Dit zijn de sterke punten van Yacht Luxury Style.

Er worden frequente kwaliteitscontroles uitgevoerd, er is een nauwkeurige aandacht voor detail en er worden zeer hoogwaardige grondstoffen gebruikt, zoals roestvrij staal AISI316 en titanium. Oppervlaktebehandelingen, zoals beitsen, passiveren en handmatig polijsten tot een spiegelglans, worden toegepast om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen.

Al deze factoren dragen bij aan het produceren van producten van de hoogste kwaliteit. Yacht Luxury Style streeft naar vakmanschap en perfectie in elk aspect van de productie, en dit is te zien in de kwaliteit van hun producten.

De mogelijkheid om aanpassingen, studies en FEM-berekeningen te hebben en om op maat gemaakte producten te realiseren, stelt Yacht Luxury Style in staat om een toonaangevend merk te zijn in de markt voor pleziervaartuigen.

Een stukje geschiedenis van Yacht Luxury Style

Yacht Luxury Style is ontstaan onder het wakende oog van een team van experts, gericht op de steeds geavanceerdere behoeften van de hedendaagse markt.

Passie en toewijding stellende ze in staat om exclusieve accessoires te ontwerpen en produceren die gericht zijn op de behoeften van hun klanten die oog hebben voor detail, zowel op het gebied van de scheepsbouw als de architectuur.

De technologie die ze ontwikkelen en patenteren is opmerkelijk vanwege hun veelzijdigheid. De aanpasbaarheid aan milieugerelateerde en structurele omstandigheden maakt de producten een ideaal compromis tussen veiligheid en innovatie.

Het team van experts is voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en ideeën om betrouwbaarheid en zekerheid te waarborgen.

Copyright © 2024 Yachtsupplier