Winkelwagen 0
 

Zelfbouw laden Set Wit

Wil je zelf een lade maken? Dan kan je onze zelfbouwset (zelfbouwlade) gebruiken. In deze categorie vind je Alphabox zelfbouw laden uitgerust met softclose sluiting in het wit.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zelfbouw lade

Onze witte zelfbouw laden (ook wel: zelfbouwsets genoemd) zijn ideaal om eigen lades in elkaar te zetten. Wij bieden zelfbouw laden aan in verschillende geleiderlengtes en in de volgende kleuren: zelfbouw laden set witzelfbouw laden set grijs en zelfbouw laden set antraciet. Als je de lader zelf hoger wilt maken, dan raden wij aan relingset mee te bestellen. 

Wat is softclose bij een ladegeleider?

Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat is volledig uittrekbaar bij een zelfbouw lade?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Als de ladegeleider een lengte heeft van 270mm kan deze ook 270mm uitschuiven, indien deze volledig uittrekbaar is.

Waarom een relingset (zijstangen) kiezen?

Wij kunnen een relingset (zijstangen) meeleveren, deze worden gebruikt voor het aanpassen van het front en achterwand. Hierdoor kan de lade hoger gemaakt worden en blijft de inhoud beter in de lade zitten bij het openen- en sluiten van de lade. Je kan een relingset meebestellen onderaan een productpagina. Let op: deze wordt niet standaard meegeleverd

Wat krijg je geleverd bij een witte zelfbouw lade?

Bij een zelfbouw lade systeem krijg je het volgende geleverd:

  • 1 paar soft-close ladegeleiders volledig uittrekbaar (links & rechts) inclusief bijbehorende koppeling
  • 1 paar ladezijkanten (links & rechts)
  • Set afdekkappen voor de ladezijkanten
  • Set euroschroeven om de ladegeleider te monteren
  • Set front-bevestigingen inclusief schroeven.

Welke kleuren zelfbouw lades zijn er?

Wij kunnen zelfbouw laden (Alphaboxen) leveren in de volgende kleuren:

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen voor de juiste zelfbouw lades? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier