Winkelwagen 0
 

Montageplaat Hettich

Ben je op zoek naar montageplaten voor Hettich inboorscharnieren? Of wil je montageplaten vervangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele assortiment Hettich montageplaten.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich Montageplaten

Wij leveren Hettich montageplaten in hoogwaardig kwaliteit vernikkeld staal. Wij kunnen Hettich montageplaten leveren in diverse diktes zoals: 0mm (meest gebruikt), 1,5mm, 3mm en 5mm. De montageplaten worden geleverd inclusief spaanplaatschroeven.

Hoe werkt een montageplaat?

De inboorscharnier schuif je als het ware op de montageplaat. Zodra je een klik hoort dan weet je dat het scharnier goed vast zit op de plaat.

Het demonteren van de scharnier is ook zeer eenvoudig. Dit kan je doen door de sluitknop aan de achterzijde van de inboorscharnier in te drukken en de scharnier vervolgens los te halen van de montageplaat.

montageplaat inboorscharniermontageplaat inboorscharnier

Welke montageplaat heb ik nodig?

De meest gebruikte montageplaat is de kruismontageplaat van 0mm. Wanneer de deur niet dikker is dan 23mm, dan kan je een 0mm montageplaat gebruiken. De 0mm montageplaat is in hoogte verstelbaar voor ± 2mm. Bekijk de afbeelding voor de berekening van de montageplaatdikte.

montageplaatdikte overzicht voor berekenenmontageplaatdikte overzicht voor berekenen

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, heb je inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur lig volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Bestel bij yachtsupplier.nl

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste montageplaten? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier