Winkelwagen 0
 

Inboorscharnier Hettich Rvs Veosys

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit (opschroef) meubelscharnieren voor je kastdeuren? Of wil je meubelscharnieren vervangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele assortiment Hettich Veosys opschroef inboorscharnieren.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hettich Veosys Rvs Inboorscharnier

Wij leveren Hettich Veosys inboorscharnieren in hoogwaardig kwaliteit rvs. Wij kunnen Hettich Veosys leveren in diverse opties, namelijk: inliggend, half opliggend en opliggend.
 

Wat is Hettich Veosys?

Hettich Veosys is een type inboorscharnier dat bekend staat om zijn roestvrijstalen uitvoering. De Veosys kan goed tegen temperatuurverschillen en vocht. De geïntegreerde demping (ook wel: softclose genoemd) werkt betrouwbaar bij zowel lage als hogebuitentemperaturen.

Hoe plaats ik Hettich Veosys?

Hettich Veosys is een 'standaard' opschroefmontage. Leg het scharnier in de ingeboorde opening en maak het scharnier vast met 3,5 x 16mm spaanplaatschroeven. Dit zorgt voor een stevige bevestiging.

Indien je nog geen eerder ingeboorde opening hebt: vergeet dan niet onze potboor (ook wel: scharnierboor of forstnerboor) te bestellen, deze is ideaal voor het boren van gaten voor de montage van een Hettich scharnier.

Plaats hierna de Hettich Veosys op de montageplaat, totdat je klikt hoort. De 0mm kruismontageplaat worden niet standaard meegeleverd bij een bestelling. De kruismontageplaten vind je ook onderaan de productpagina onder 'gerelateerde producten'.

Hoe demonteer ik Hettich Veosys?

Het demonteren van Hettich Veosys is zeer eenvoudig. Aan de achterzijde van het inboorscharnier (waar hij zit ingeklikt) druk je de drukplaat in en verwijder je het scharnier van de montageplaat.

kopbevestiging Hettich Veosyskopbevestiging Hettich Veosys

kopbevestiging Hettich Veosys

Hettich Veosys plaatsen op montageplaat

Wat is opliggend, inliggend en half opliggend?

Afhankelijk van hoe de kastdeur op de kast gemonteerd zit, heb je inliggende, half opliggende of opliggende scharnieren nodig:

  • Opliggend: de deur valt tussen beide zijwanden;
  • Half opliggend: de kastdeur ligt half voor de kast (ook wel half voorliggend of half opdek genoemd);
  • Inliggend: de kastdeur lig volledig voor de kast (ook wel voorliggend of opdek genoemd);

Bekijk de afbeelding om de verschillende aanslagsoorten te zien.

Bestel bij yachtsupplier.nl

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Hettich meubelscharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2023 Yachtsupplier