Winkelwagen 0
 

Samet ladegeleiders volledig uittrekbaar soft-close 40kg

Ben je op zoek naar een voordelige ladegeleider in soft-close (geruisloos sluiten)? Dan zit je op deze pagina goed. We hebben laderails van Samet in meerdere geleiderlengtes.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samet ladegeleider softclose

In deze categorie vind je voordelige ladegeleiders in soft-close (geruisloos sluiten) en zijn volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Deze Samet ladegeleiders zijn beschikbaar in verschillende geleiderlengtes. 

Wat is softclose?

Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme van Samet werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat is volledig uittrekbaar bij een Samet ladegeleider?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de Samet ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Bijvoorbeeld: je kiest voor de 250mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 250mm uitgeschoven worden. 

Welke lengte Samet ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de Samet geleider wanneer deze helemaal ingeschoven is, daarom is dit de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. Heb je het liefst dat de ladegeleider volledig uit kan schuiven? Kies dan voor een ladegeleider die volledig uittrekbaar is.

Hoe monteer ik een Samet ladegeleider?

De Samet ladegeleider is geschikt voor houten laden en worden gemonteerd op de zijkant van de kast. Onder de lade monteer je de koppelingen waardoor de lade gemakkelijk kan vastklikken en eventueel los kan klikken van de ladegeleider. Dit ladesysteem dient een greep voor toegepast te worden om de lade te kunnen openen.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Samet ladegeleider? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier