Winkelwagen 0
 

Samet ladegeleiders volledig uittrekbaar Push to open 30kg

Ben je op zoek naar een voordelige ladegeleider in push-to-open (drukken om te openen)? Dan zit je op deze pagina goed. We hebben laderails van Samet in meerdere geleiderlengtes.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samet ladegeleider push-to-open

In deze categorie vind je voordelige ladegeleiders in push-to-open (drukken om te openen) en zijn volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Deze Samet ladegeleiders zijn beschikbaar in verschillende geleiderlengtes. 

Wat is push to open?

Wil je geen grepen of greeplijsten in het zicht hebben? Dan is een push-to-open Samet ladegeleider dé oplossing! Door de lade uit te voeren met een push-to-open systeem creëer je een greeploze lade. Door licht tegen het front van de lade te drukken, zal het systeem dat geïntegreerd is in de Samet ladegeleiders geactiveerd worden. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren, waarna je de lade eenvoudig kunt vastpakken en verder open kunt trekken.

Wat is volledig uittrekbaar bij een Samet ladegeleider?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de Samet ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Bijvoorbeeld: je kiest voor de 450mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 450mm uitgeschoven worden.

Welke lengte Samet ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de Samet geleider wanneer deze helemaal ingeschoven is, daarom is dit de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. Heb je het liefst dat de ladegeleider volledig uit kan schuiven? Kies dan voor een ladegeleider die volledig uittrekbaar is.

Hoe monteer ik een Samet ladegeleider?

De Samet ladegeleider is geschikt voor houten laden en worden gemonteerd op de zijkant van de kast. Onder de lade monteer je de koppelingen waardoor de lade gemakkelijk kan vastklikken en eventueel los kan klikken van de ladegeleider. Dit ladesysteem dient een greep voor toegepast te worden om de lade te kunnen openen.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Samet (push-to-open) ladegeleider? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier