Winkelwagen 0
 

Kogelgeleiders - Soft-close

Producten 1-12 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kogelgeleiders met soft-close mechanisme

Wat is een soft-close mechanisme?

Met een soft-close mechanisme hoeft u er niet om te denken om een geleider voorzichtig dicht te schuiven, maar zorgt een demper ervoor dat de lade voorzichtig en geruisloos dicht schuift.

Wat zijn de voordelen van een soft-close mechanisme?

Het geeft minder slijtage aan de geleider, zijn veiliger door het rustig dichtschuiven van de lade (geen beknelde vingers) & een geruisloze sluiting wat rust geeft in huis. 

Welke variaties bieden wij aan met soft-close mechanisme?

Wij bieden geleiders met soft-close mechanisme aan met een draagvermogen van 30 & 35kg. De 30kg hebben lengtes van 300 tot 550mm en de 35kg lengtes van 300 tot 600mm. De geleiders zijn allemaal zink gecoat wat een extra beschermingslaag geeft tegen corrosie en heeft een duurzamere- en langdurige werking.

Installatie 

Belangrijk is dat de ladegeleiders waterpas en parallel worden geplaatst, zodat de afstand van de rand van de kast tot de rand van de geleider hetzelfde is voor beide ladegeleiders. Bij kogelladegeleiders schuif je het tussenstuk naar achteren om de montage uit te voeren. Zodra deze is uitgelijnd, bevestig je de kogelgeleider aan de kast. Dit kan worden gedaan met spaanplaatschroeven.

Demontabel

De geleiders zijn demontabel wat voordelig is, hierdoor hoeft niet het hele meubel uit elkaar gehaald worden om de geleider los te maken, maar kan de geleider zelf losgehaald worden. Met een hendel in de geleider zelf kan deze gemakkelijk uit elkaar gehaald worden. 

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier begrijpen we het belang van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw project? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl .

Copyright © 2024 Yachtsupplier