Winkelwagen 0
 

Kesseböhmer Dispensa Inhangbodems

Inhangbodems zijn een zeer handige toevoeging voor apothekerskasten deze zorgen er namelijk voor dat je de ruimte in je kast beter kunt benutten. Deze kunnen aan de binnenkant van de deur van de apothekerskast worden bevestigd.

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Inhangbodem Dispensa 

De inhangbodem-set wordt gebruikt voor de Kesseböhmer Dispensa en is voorzien van een anti-slip laag waardoor uw spullen niet kunnen wegschuiven. Wij beschikken over verschillende soorten maten en kleuren inhangbodems, zo beschikken wij over de volgende maten: 150mm, 250mm, 300mm, 400mm en 600mm in het antraciet. verder beschikken we ook over witte inhangbodems met de volgende afmetingen: 150mm, 250mm, 300mm en 400mm.

Inhangbodems van Yachtsupplier

Inhangbodems zijn een zeer handige toevoeging voor apothekerskasten deze zorgen er namelijk voor dat je de ruimte in je kast beter kunt benutten. Deze kunnen aan de binnenkant van de deur van de apothekerskast worden bevestigd. Inhangbodems zijn een geweldige manier om kleine items op te bergen die anders moeilijk te organiseren zijn, zoals pillen, vitaminen, of zelfs cosmetica of andere producten. Onze Inhangbodems zijn gemakkelijk te installeren en kunnen helpen om je apothekerskast georganiseerd en overzichtelijk te houden.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat of finish inhangbodem er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier