Winkelwagen 0
 

Kesseböhmer Dispensa Fronthouders

Fronthouders zijn een zeer handige toevoeging voor apothekerskasten deze zorgen er namelijk voor dat de deur van de kast op zijn plaats blijft wanneer deze open is. Dit kan handig zijn als je medicijnen hebt die op hoge planken staan, of als je gewoon wilt voorkomen dat de deur van de kast te ver opengaat.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fronthouders Dispensa

De fronthouder heeft dezelfde coating als het frame. Deze fronthouder wordt als set (á 2 stuks) geleverd voor onder- en bovenmontage. 

Fronthouders van Yachtsupplier

Fronthouders zijn een zeer handige toevoeging voor apothekerskasten deze zorgen er namelijk voor dat de deur van de kast op zijn plaats blijft wanneer deze open is. Dit kan handig zijn als je medicijnen hebt die op hoge planken staan, of als je gewoon wilt voorkomen dat de deur van de kast te ver opengaat. Fronthouders zijn meestal gemakkelijk te installeren en kunnen gemakkelijk aan de binnenkant van de deur van de apothekerskast worden bevestigd. Ze zijn vaak verstelbaar, zodat je ze kunt aanpassen aan de breedte van de deur en ervoor kunt zorgen dat ze stevig op hun plaats blijven.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat of finish fronthouder er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier