Winkelwagen 0
 

Handgreep

Ben je op zoek naar een handgreep voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten? Dan ben je bij ons aan juiste adres! Wij leveren handgrepen in hoogwaardig kwaliteit gegoten messing.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handgrepen

We hebben messing gegoten handgrepen (ook wel: meubelgrepen genoemd) in verschillende afwerkingen en lengtes. Deze handgrepen zijn geschikt voor het openen en sluiten van deuren, kasten en kisten.

Welke lengte handgreep heb ik nodig?

Wij kunnen handgrepen leveren in een lengte van 110mm en 140mm. Hierbij kan je kiezen voor een handgreep met een diameter van 13mm of 18mm. Onze handgrepen dragen bij aan een strakke uitstraling van je deur, kast of kist.

Hoe monteer ik een handgreep?

Een handgreep (ook wel: meubelgreep) is gemakkelijk te monteren door middel van een opschroef montage in combinatie met onze houtschroeven. Let op: bij het bestellen van een handgreep worden er geen houtschroeven meegeleverd.

Wat krijg je geleverd?

Bij de bestelling van een handgreep krijgt u 1 handgreep geleverd. Let op: de schroeven worden niet standaard meegeleverd, deze kunt u hier bestellen:

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste handgreep? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier