Winkelwagen 0
 

DIN 965 Tapbout

De DIN 965 tapbout is een cilindrische bout met een platte kop, de bout heeft een schroefdraad aan de ene kant die in een tapgat gedraaid kan worden, terwijl de andere kant van de bout gebruikt wordt om een voorwerp te bevestigen. De platte kop zorgt voor een vlakke afwerking en maakt het mogelijk om de bout te verzinken in het materiaal.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

DIN 965 Tapbout

Een DIN 965 tapbout is een type bout dat wordt gebruikt om twee objecten stevig aan elkaar te bevestigen. Het heeft een cilindrisch schroefdraadgedeelte dat taps toeloopt naar het uiteinde van de bout, waardoor het gemakkelijk in een tapgat kan worden gedraaid. Het uiteinde van de bout is afgeplat en heeft een laag profiel, waardoor het minder uitsteekt dan een standaard bout en zorgt voor een nette afwerking van het bevestigde object. Verder is de tapbout gemaakt van RVS 316 en daarom is deze tapbout dus ook zeewater bestendig.

Wat biedt Yachtsupplier?

De DIN 965 tapbout is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van een verzinkte afwerking om corrosie te voorkomen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. De bout heeft een inbussleutel aandrijving die zorgt voor een goede grip en eenvoudige installatie. Bij Yachtsupplier bieden wij de volgende diameters aan: M4, M5, M6 en M8. Wij bieden ook verschillende lengtes, deze kunnen variëren van 10mm tot 60mm. 

Waar staat DIN voor?

De DIN 965 tapbout is ontworpen volgens de standaarden van de Deutsches Institut für Normung (DIN), wat betekent dat het voldoet aan de kwaliteitseisen van de industrie. Het wordt vaak gebruikt in de bouw- en machine-industrie voor het bevestigen van panelen, frames, machines en andere onderdelen. Met zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid is de DIN 965 tapbout een essentieel onderdeel van elke professionele gereedschapskist.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat DIN 965 tapbout er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier