Winkelwagen 0
 

Oogplaat vierkant

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oogplaat - Vierkant

Overzicht

Op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare bevestigingsoplossing voor jouw boot, jacht of thuisproject? Onze vierkante RVS oogplaten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van zowel de scheepsbouw als thuisgebruik. Verkrijgbaar in RVS 304 (A2) voor algemene toepassingen of RVS 316 (A4) voor de beste weerstand tegen zoutwatercorrosie, passen deze oogplaten perfect bij jouw behoeften.

Verschillende types

Of je nu op zoek bent naar een draaibaar oog voor flexibiliteit of een vaste oogplaat voor maximale stabiliteit, wij bieden beide opties. Het draaibare oog is ideaal voor toepassingen waarbij beweging gewenst is, terwijl de vaste oogplaat uitblinkt in situaties waarbij een stabiele bevestiging cruciaal is.

Installatie en toepassing

De installatie van onze oogplaten is eenvoudig en rechttoe rechtaan, waardoor ze een praktische keuze zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Ze zijn niet alleen geschikt voor maritieme toepassingen, zoals het veilig vastmaken van dekuitrusting op jachten en boten, maar ook voor thuisgebruik, zoals het bevestigen van hangmatten of schaduwzeilen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze spansluitingen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste hardware voor je project? Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via 0511-233013 of info@yachtsupplier.nl voor persoonlijk advies.

Copyright © 2024 Yachtsupplier