Winkelwagen 0
 

Oogplaat ruit

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oogplaat - Ruitvorm

Veelzijdige Oogplaten voor Elk Project

Ben je op zoek naar een unieke en functionele bevestigingsoplossing? Onze ruitvormige oogplaten, beschikbaar met zowel halfronde als vierkante ogen, bieden die flexibiliteit en sterkte die nodig zijn voor diverse toepassingen. Of je nu een touw, ketting, of kabel moet bevestigen, deze oogplaten zijn ontworpen om te presteren onder druk. Kies voor modellen met of zonder ring, afhankelijk van jouw specifieke behoeften, beschikbaar in RVS 304 (A2) voor standaardtoepassingen of RVS 316 (A4) voor de ultieme corrosiebestendigheid in zoutwateromgevingen.

Ontwerp en Duurzaamheid

Het unieke ruitvormige ontwerp van deze oogplaten is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch, en biedt extra sterkte en weerstand tegen trekkrachten vanuit verschillende richtingen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze oogplaten gebouwd om lang mee te gaan, weerstand te bieden tegen corrosie en de elementen te trotseren.

Installatiegemak

Deze oogplaten zijn ontworpen voor eenvoudige installatie op een breed scala aan oppervlakken. Met voorgeboorde gaten is het bevestigen van de oogplaat een fluitje van een cent, en de beschikbare opties met of zonder ring bieden extra flexibiliteit voor jouw bevestigingsbehoeften.

Veelzijdige Toepassingen

Van maritieme toepassingen tot thuisprojecten, deze oogplaten zijn veelzijdig genoeg om in elke omgeving te gebruiken. Ze zijn perfect voor het bevestigen van dekuitrusting op boten, als ankerpunten voor buitenmeubilair, of zelfs voor kunstinstallaties die een betrouwbare bevestiging vereisen.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze spansluitingen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste hardware voor je project? Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via 0511-233013 of info@yachtsupplier.nl voor persoonlijk advies.

Copyright © 2024 Yachtsupplier